Un bărbat a fost suprins în gara din Iași cu un trandafir în mână. Cu i l-a oferit. Gestul său a stârnit emoție

Un bărbat din Iași a fost surprins în gară așteptând pe cineva, cu un trandafir în mână. Trecut ușor de prima tinerețe, individul nu a putut fi trecut cu vederea de oamenii de la fața locului, care au văzut și cui i-a oferit floarea.
Acest bărbat a fost suprins în gara din Iași cu un trandafir în mână. Cu i l-a oferit. Gestul său a stârnit emoție
Bărbatul din imaginea de mai sus a fost văzut, zilele trecute, în gara din Iași aștepând pe cineva cu un trandafir în mână. Gestul lui nu a putut fi neobservat, iar mai mulți oameni au urmărit să vadă cui îi va oferi floarea și au avut parte de o surpriză.


Rar se mai întâmplă așa ceva printre tinerii din ziua de azi!
Ei bine, oamenii de pe peron au fost martori la o întâmplare care cu siguranță le va rămâne întipărită în minte toată viața. Bărbatul și-a așteptat în gară soția, trecută și ea de prima tinerețe, care s-a bucurat atunci când a primit trandafirul.
”Azi am remarcat un domn pe peronul unei gări, așteptând pe cineva cu un trandafir în mână. Întâmplarea a făcut să aștept același tren, eu mergând într-un alt loc, dumnealui așteptând pe cineva, așa că am stat cu ochii pe el să văd cui o să ofere trandafirul.
Avea în jur de 50 ani. Mă gândeam că poate i-l oferă soției, fiicei, unei prietene, cunoștințe, dar doream să știu persoana. Ce poate determina pe o persoană mai în vârstă să aștepte pe altcineva pe peronul gării cu un trandafir foarte frumos în mână, chiar și la anii lui, mai bine zis cine?!
A venit trenul și am văzut cum pe la una din ușile unui vagon încerca să coboare o doamnă, tot cam de aceeași vârstă ca și dumnealui, dar cobora ajutată, având vizibile probleme locomotorii, iar pe el l-am văzut grăbind pasul spre acea ușă a vagonului de tren, cu un chip luminos care exprima iubirea și bucuria revederii soției”, a scris un ieșean pe pagina de socializare a grupului ”Ești din Iași dacă…”
Bărbatul și-a îmbrățișat soția

Vezi și:  Sfântul Ştefan 2022. Tradiţii şi superstiţii. Ziua în care cei bolnavi, cei nedreptăţiţi, cei care se judecă de mult timp au parte de miracole. Ce trebuie să împarţi în această zi ca să ţi se împlinească dorinţele


Bărbatul nu i-a oferit oricum trandafirul soției sale, cu probleme locomotorii. A îmbrățișat-o, i-a zâmbit, după care i-a spus câteva cuvinte frumoase și mai apoi i-a înmânat trandafirul. Imaginea i-a frapat pe toți cei prezenți.
”A îmbrățișat-o, i-a zâmbit, i-a spus câteva cuvinte și i-a oferit cu dragoste trandafirul, fața ei radiind de dragoste și apreciere față de persoana a cărui dragoste nu s-a schimbat de-a lungul timpului, ci a crescut frumos.
Dragostea a fost cea care l-a determinat sâ o aștepte cu un trandafir, dragostea care nu ține cont de trecerea anilor, de prezenta sau lipsa banilor, de prezenta sau lipsa sănătății… ci de sufletul pe care l-ai ales sa îl iubești.
Nu păreau deloc avuți, dar am avut sentimentul ca sunt cei mai avuți de acolo. Se aveau unul pe altul, necondiționat, uniți printr-o dragoste frumoasă care ar trebui sa existe în toate sufletele”,a mai scris martorul ocular.

Vezi și:  Adevarul Despre Alimentele Din Perioada 1965-1989: Banane, Portocale Si Fructe Romanesti In Abundenta!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *