Un apartament scos la vânzare în Brăila, devenit viral pe Facebook: „M-ar interesa dacă aș avea loc și pentru cal”

Anunț imobiliar pentru vânzarea unui apartament cu două camere a stârnit ironiile oamenilor de pe Facebook.
Un apartament din Brăila postat pe internet a reușit să acumuleze aproape 6.000 de comentarii și aproape 2.000 de distribuiri.
„De vânzare apartament cu două camere, Viziru 1, parter, piața Pistruiatu, balcon, acte la zi, aprox 40 mp, de renovat, liber! Preț: 29.900 de euro”, scrie în anunțul postat pe 28 iulie, pe pagina de Facebook a unei agenții imobiliare.
Anunțul este urmat de mai multe fotografii din interiorul camerelor, iar internauții au observat o sumedenie de detalii care i-au făcut să lase comentarii ironice.


Internauții s-au amuzat teribil de apartamentul din Brăila
Utilizatorii Facebook au lăsat tot felul de comentarii sub forma unor glume.
Un utilizator a comparat apartamentul cu platoul de filmare al unui film de groază sau al unei emisiuni: „Bântuit să nu fie… Propun să se filmeze următorul sezon Survivor aici”.
„M-ar interesa apartamentul dacă aș avea loc și pentru cal… Porumbeii mei au condiții mai bune”;
„Mi-am făcut antitetanos doar ca să mă uit la poză”;
”Mâine facem contractul dacă scădeți 29.000 de euro din preț”;
”Mai e valabil anunțul? Mă interesează pentru soacră-mea că tot vrea la oraş,” au scris glumeții pe internet, potrivit postării agenției imobiliare de pe Facebook.

Vezi și:  A Ramas Paralizata Si Sotul Ei A Parasit-O! Este Incredibila Intorsatura Pe Care A Luat-O Viata Acestei Femei! „In Sfarsit Traiesc Viata Pe Care O Merit”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *