Tragedie de proporții! S-a aruncat de la etajul opt al blocului!

În ultima vreme au plecat dintre noi o mulțime de persoane, în mod tragic. Un bărbat în vârstă de 87 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 8 al unui bloc de locuinţe. Medicii nu au mai putut face nimic pentru el.
Sinucidere în Timișoara
Un bătrân de 87 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 8 al unui bloc de locuinţe de pe bulevardul Dragalina din Timişoara.
Bărbatul a pierdut lupta cu viața și nu a mai putut fi salvat, pentru că a murit imediat ce a avut loc impactul cu solul.
”La data de 18 iulie a.c, în jurul orei 6:00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe Bulevardul Dragalina din Timişoara,un bărbat s-a siuncis.

Vezi și:  Cea mai bună rețetă de mujdei. Iată cât usturoi trebuie să pui ca să-ți iasă ca la restaurant


Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că este vorba de un bărbat în vârstă de 87 de ani,care s-ar fi aruncat de la etajul 8 al imobilului în care locuia. În urma impactului cu solul, acesta a decedat”, transmite IPJ Timiș.
La fața locului au ajuns de urgență echipajele de salvare, care au acționat imediat ce au văzut care este situația. S-au încercat toate manevrele necesare în astfel de situații, dar nu s-a mai putut face nimic pentru vârstnic. Rănile au fost mult prea mari pentru a supraviețui.
Poliţiştii au deschis un dosar penal sub aspectul săvărşirii infracţiunii de ucidere din culpă și s-a deschis o anchetă pentru a fi identificat adevăratul motiv care a dus la o asemenea tragedie.
Se pare că nu este prima dată când bărbatul încearcă să se sinucidă. Acesta a încercat să își taie venele și nimeni nu ar fi sunat la salvare. Nu se știe dacă avea probleme psihice, dar cert este că avea o vârstă înaintată, care ar fi putut diminua controlul asupra gesturilor sale.

Vezi și:  ”Nu încercăm să-l absolvim pe fiul nostru de rigorile legii!” Prima reacție a părinților lui Vlad Pascu, tânărul care a provocat tragedia de la 2 Mai

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *