THEO ROSE ȘI-A PĂRĂSIT IUBITUL ȘI S-A COMBINAT CU… POVESTE SENZAȚIONALĂ, POZE UNICE, DETALII PICANTE

Când s-a născut Theo Rose (pe 8 august 1997), Lia Bugnar (actriță, regizoare) avea douăzeci și opt de ani,

iar Anghel Damian ( iubitul Liei) se pregătea să împlinească șase anișori. Acum, Anghel se pregătește să împlinească, pe 9 august,

treizeci și unu de ani. Ziua de naștere a lui Theo este vecină cu ziua de naștere a lui Anghel: 8-9 8-9 8-9, număr cu tarif normal.


Anghel Damian (actor, regizor, scenarist) a făcut, practic, un salt temporal de douăzeci și opt de ani în momentul în care s-a combinat cu cântăreața Theo Rose. Este posibil ca povestea lor să se înfiripat pe platourile de filmare ale serialului „Clanul“, el în calitate de regizor al serialului, ea ca actriță-cântăreață care face parte din distribuție. El șeful. Șefule, frumosule! Însă Anghel a mai făcut și un alt salt, de vreo douăzeci de centimetri, de la cei aproximativ 180 cm ai Liei la cei 160 ai lui Theo. Mai mică și mai scunduță, alt model, de ce nu?
Sărut în crepusculul dimineții, în sandale și maiou…
Sărutul a fost surprins la primele ore ale dimineții de vineri, 29 iulie, de ziua lui Marius Tucă (n-are nici o legătură, dar era ziua omului). Că așa se pupă, nene, lumea: dimineața pe răcoare. Că seara știe oricine. Anghel, îmbrăcat lejer cu un maiou, pantaloni scurți și sandale – ce mișto sunt tipii în sandale și maiou , se apleacă ușor spre cei 160 de centimetri ai lui Theo Rose.

Vezi și:  Ce se întâmplă în organismul tău dacă mănânci o banană în fiecare zi. Efectele sunt neașteptat de rapide


Ea, încălțată cu niște adidași cu talpă suficient de groasă, încît el să nu se aplece prea mult, că e băiat încă tînăr și ar fi păcat să aibă probleme cu coloana încă de pe-acum. Ce imagini superbe, el pare ușor cam nu știu cum să zic …. însă e treaba lui Theo, că ea îl consumă, nu eu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *