Tavi Clonda, În Mari Suferințe! Ce A Pățit Soțul Gabrielei Cristea. ”Să Sperăm Că Nu E Grav”

Tavi Clonda a avut parte de un mic accident, însă Gabriela Cristea a sărit imediat în ajutorul său. Fanii celor doi și-au arătat îngrijorarea și le-au tramis o mulțime de mesaje de încurajare.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, declarându-se împliniți atât din punct de vedere profesional, cât și personal.

Cei doi sunt în permanență unul lângă celălalt, fie că sunt momente frumoase, ori unele mai dificile. Așa s-a întâmplat acum, când Tavi Clonda a suferit un mic accident, iar soția lui i-a fost alături, evident.

Vedetele se iubesc la culme, după cum arată acest lucru fără a le păsa prea mult de părerile celor din jur, iar Gabriela Cristea are grijă ca totul să fie

Nu mai încape nicio îndoială faptul că partenera lui de viață i-a sărit imediat în ajutor, oferindu-i toată grija și atenția.

Vezi și:  Prăjitura cu nucă și cremă de ouă

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt extrem de sinceri și deschiși față de fanii lor, cu care păstrează în permanență legătura prin intermediul rețelelor de socializare.

Se pare că Tavi Clonda a jucat fotbal, însă din nefericire, a avut parte și de un mic accident, astfel că, s-a lovit la picior, motiv pentru care a avut nevoie de o pauză.

Gabriela Cristea a încercat să îl ajute, i-a administrat un antiinflamator și chiar a făcut și câteva glume pentru a-l face să se simtă mai bine.

„Știți cât de grijuliu este soțul meu cu mine și întotdeauna se preocupă să fiu bine, să nu am niciun fel de problemă. Ia uitați-vă ce face acum. Are vulpea rană pentru că ieri a fost la fotbal și a pățit o nefăcută. Așa că acum are nevoie de ceva antinflamator să îl ung la picioruș. Ce să fac, când el mă ajută pe mine în fiecare zi, dacă la mine se întâmplă la nu știu câtă vreme, mă preocup”, spunea Gabriela Cristea, într-un videoclip pe rețelele sociale.

Vezi și:  Se întâmplă la Vaslui! Un preot a refuzat să înmormânteze un bărbat sărac! Familia nu avea bani

„Ia ziceți, domnul Clonda, ce ați pățit? Te doare piciorușul?”, l-a întrebat Gabriela Cristea pe soțul ei.

„Am fost la fotbal și m-am accidentat puțin. Am dat cu piciorul într-un picior. S-a umflat un pic”, a spus el.

Ca de fiecare dată, nici comentariile internauților nu au încetat să apară.

Deși au fost și guri rele, cei mai mulți i-au transmis mesaje de încurajare lui Tavi Clonda și i-au urat însănătoșire grabnică și multă sănătate.

„Nu mai vorbiți aiurea că nu-i frumos. Tavi chiar s-a accidentat, dar nu-i nimic grav că o are pe Gabriela care are grijă de el. Doamne ajută, să te faci bine!”, „Dar parcă e ceva umflat piciorul. Să sperăm că nu e grav! Sănătate, copilași”, au scris urmăritorii lor în secțiunea de comentarii.

Vezi și:  De ce se trage clopotul atunci când o persoană moare

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *