Supă de oase pentru probleme articulare și multe alte beneficii

Știi cum să pregătești supă de oase și de ce ar trebui să o consumi?

De când suntem copii, atunci când ne îmbolnăvim, prima reacție a mamelor sau a bunicelor noastre este să ne facă o supă delicioasă și fierbinte de oase cu legume. Aceasta are rolul de a ne face să transpirăm pentru a scădea febra sau pentru a stabiliza stomacul. Și acesta este un complement la tratamentul recomandat de medic.

Această supă caldă este minunată, imediat după ce o consumi, simți o îmbunătățire, o forță care pătrunde în corpul tău, combatând virusul sau disconfortul gastric pe care îl ai.

De aceea, a fost întotdeauna parte a rutinei de vindecare a tuturor mamelor. Cu toate că mulți considerau că este doar o prostie să o bei, deoarece nu era dovedită eficacitatea acestui fel de mâncare.

Acum, știința a determinat că supa de pui ajută la vindecare datorită proprietăților nutritive pe care le are și care ajută la creșterea apărării organismului. Astăzi vă vom învăța cum să o preparați și ce beneficii obțineți consumând-o.

Vezi și:  Petre Roman Și Silvia Chifiriuc, După 17 Ani De Relație. Cum Este Căsnicia Lor În Prezent

Beneficiile consumului de supă de pui cu legume

Potrivit nutriționistei Kayla McDonell, fondatoarea My Foodie Noodie, acestea sunt beneficiile supei de pui:

Combate ridurile
Furnizează vitamine și minerale corpului tău.
Consumul ei cald îmbunătățește sistemul digestiv
Combate inflamația și durerile
Ajută la menținerea sănătății articulațiilor
Promovează pierderea în greutate
Stimulează somnul și îmbunătățește funcțiile cerebrale.
Întărește sistemul imunitar pentru a combate bacteriile care au cauzat virusul.
Acum că știți cât de eficientă și benefică este consumarea supelor de oase în zilele în care sunteți răciți sau aveți probleme de stomac, vă vom arăta cum să o pregătiți pentru a vă vindeca rapid.

Ingrediente:

Vezi și:  Imagini rare cu Richard Gere și soția sa Alejandra, alături de cei 2 copii ai lor

Părți de pui
Legume
Apă
Mod de preparare:

Adăugați ingredientele într-o oală și lăsați-le să fiarbă câteva minute, astfel încât puiul și legumele să fie complet gătite, adăugați condimentele preferate și câteva frunze verzi pentru a crește apărarea organismului.

Ideea este să o gătiți pentru o perioadă mai lungă de timp pentru a extrage nutrienții din celelalte ingrediente în apă. Beți supa caldă o dată ce este gata.

În câteva minute vă veți simți mai bine. Beți această supă de mai multe ori pe zi pentru a vă menține hidratați și pentru a permite virusului să părăsească corpul.

Dacă v-a plăcut articolul, vă rugăm să-l distribuiți.”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *