Studentă De 20 De Ani, Oarbă Pentru Două Ore Din Cauza Genelor False.

O tânără studentă în vârstă de 20 de ani a trăit o experiență de coșmar după ce a apelat la extensiile de gene. Megan Rixson a rămas oarbă pentru două ore din cauza unor gene false care i-au fost aplicate necorespunzător. Această întâmplare terifiantă a stârnit un val de atenție și a atras avertismentele tinerei către fetele din întreaga lume.

Megan Rixson, o tânără de 20 de ani, a decis să încerce extensiile de gene pentru a-și schimba look-ul. Cu toate acestea, ceea ce ar fi trebuit să fie o simplă procedură cosmetică s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru ea. După aplicarea genelor false, tânăra a simțit o usturime puternică și, în scurt timp, a realizat că ceva nu este în regulă.

Avertismentul tinerei pentru fetele din întreaga lume
După ce a ajuns de urgență la medic, Megan Rixson a aflat că genele i-au fost fixate cu lipici de unghii, fapt care a dus la reacția alergică și pierderea temporară a vederii. Experiența șocantă prin care a trecut a determinat-o pe tânără să avertizeze fetele din întreaga lume să fie extrem de atente atunci când aleg să apeleze la astfel de proceduri cosmetice. Este esențial să fie alese saloane cu renume și personal calificat pentru astfel de intervenții.În urma acestui incident, Megan Rixson intenționează să dea în judecată salonul unde a avut loc procedura și speră ca această experiență să servească drept lecție pentru toate fetele care doresc să încerce extensiile de gene. Este vital să acordăm o atenție deosebită sănătății noastre și să ne informăm înainte de a apela la astfel de tratamente cosmetice.

Vezi și:  Părinții au înălțimea de peste 1,80 dar când li s-a născut fetița doctorii și-au dat seama că ceva nu e în regulă. Analizele au arătat ceva incredibil, nici părinții nu știau. Acum le e frică și vor să spună tuturor

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *