Soția Lui Iordache Beneficiază De O Pensie Specială! Ce A Realizat Această Femeie În Viața Ei Pentru A Merita Peste 5200 De Euro Pe Lună?

Pensiile speciale au fost subiectul unor discuții aprinse în societatea românească, iar situația lui Florin Iordache, al cărui sprijin pentru aceste pensii este bine cunoscut, a stârnit de asemenea interesul publicului.

Magdalena Iordache, soția sa, beneficiază de o pensie specială considerabilă, având în vedere că a fost judecătoare la Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ). În ultimii doi ani, pensia acesteia a înregistrat o creștere semnificativă, depășind pragul de 5.200 de euro lunar.

Așadar, conform informațiilor furnizate de Virgil Burlă, un jurnalist de investigații, pensia lunara a Magdalenei Iordache se ridică la suma de 25.300 de lei, echivalentul a aproximativ 5.277 de euro, pentru o perioadă de 30 de zile.

Deși Magdalena Iordache a fost judecătoare la ICCJ și s-a pensionat la vârsta de 47 de ani, veniturile sale au cunoscut o creștere considerabilă în ultimii doi ani. În declarația de avere din 2019, se arată că aceasta avea o pensie anuală de 263.018 lei, echivalentul a aproximativ 4.750 de euro lunar. În plus, beneficia de “venituri notariale”, aducându-și veniturile lunare la suma de 7.400 de euro.

Florin Iordache, în calitate de președinte al Consiliului Legislativ, va avea un salariu de 12.000 de lei lunar, la care se vor adăuga și alte beneficii specifice funcției. În timp ce soția sa se bucură de o pensie specială generoasă, Florin Iordache continuă să-și promoveze ideile referitoare la extinderea sistemului de pensii speciale, inclusiv pentru primari.

Vezi și:  Moșii De Iarnă 2024! Ce Fel De Alimente Trebuie Să Conțină Pachetul Pe Care Îl Dăm De Pomană În Sâmbăta Morților

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *