Rugăciune pentru cazuri disperate. Cei care au urmat acest ritual spun că face minuni și că împlinește unele dintre cele mai mari dorințe.

Rugăciune la Maica Domnului pentru cazuri disperate este un ritual ce se face vreme de 7 sâmbete consecutiv, cu câte șapte lumânări și se rostește de 7 ori. Apoi, se împarte rugăciunea la câte 7 persoane.

În fiecare sâmbătă, după ce s-a împărțit rugăciunea la cele 7 persoane, se împart și câte 7 pachete cu alimente la persoane amărâte. Cei care au urmat acest ritual spun că face minuni și că împlinește unele dintre cele mai mari dorințe și vindecă boli.

„Preacurată și binecuvântată, de Dumnezeu Născatoare Marie, Maica cea bună a Bunului Împărat, varsă mila Fiului Tău și Dumnezeului nostru spre pătimașul meu suflet. Rare sunt situațiile disperate ca aceasta în care mă găsesc și cu rugăciunile tale mă îndreaptă spre fapte bune, ca cealaltă vreme a vieții mele fără prihană să o trec și prin tine Raiul să dobândesc, Fecioară de Dumnezeu Născătoare.

PUBLICITATE

Îngerul lui Hristos, păzitorul meu cel Sfânt și acoperitorul sufletului și al trupului meu, iartă-mi toate câte am greșit în ziua de astăzi și apără-mă de toată viclenia vrăjmașului meu celui potrivnic. Mă izbăvește, ca să nu mânii cu niciun păcat pe Dumnezeul meu și te roagă pentru mine, păcătosul și nevrednicul rob, ca să mă arăți vrednic bunătății și milei Preasfintei Treimi și Maicii Domnului meu Iisus Hristos și tuturor Sfinților.

Vezi și:  Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la Minister: ce se întâmplă cu salariile a milioane de români începând de la 1 septembrie 2022

Amin.”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *