Rugaciune către Domnul Iisus Hristos când ești pe patul durerii și a suferinței de boală!

Rugaciune către Domnul Iisus Hristos când ești pe patul durerii și a suferinței de boală!

O, Doamne Iisuse Hristoase, suflet,trup, cel ce ai vindecat pe mulți în timpul Tău petrecut pe pământ, Te rugăm să privești cu milă și iubire asupra tuturor celor care sunt bolnavi acum.

Coboră, Doamne, mila Ta peste ei și pune-ți mâinile Tale vindecătoare peste fiecare suflet și trup, care suferă de o boală sau o afecțiune. Ajută-i să treacă peste această încercare și să înțeleagă că Tu ești mereu cu ei, chiar și în cele mai grele momente.
Trimite-le îngerii Tăi de mângâiere și fă-le să simtă prezența Ta vindecătoare în inima lor. Încredințăm viețile lor în mâinile Tale, rugându-ne să le acorzi sănătatea și pacea, și să-i învrednicești de iertarea păcatelor lor.

PUBLICITATE

Stăpâne, ajută-ne să fim alături de cei care sunt bolnavi, să-i sprijinim și să-i încurajăm în această luptă, și să ne rugăm pentru ei, ca să simtă că nu sunt singuri. Auzi-ne, Doamne, în rugăciunile noastre și dă-ne puterea să ne unim în inimă și în gând, pentru a aduce speranță și alinare tuturor celor care au nevoie de ajutorul Tău.
În numele Tatălui, Fiului și Sfântului Duh, Amin

Vezi și:  Ultimele Noutăți Despre Maria Ciobanu, Oferite De Ionuț Dolănescu: “Draga Noastră Măicuță..

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *