Rostită 10 zile la rând, Rugăciunea către Maica Domnului te scapă de necaz și îndeplinește dorințele!

La vreme de necaz sau de mari probleme, există o rugăciune extrem de puternică către Maica Domnului. Pentru ca efectele să fie cele dorite, rugăciunea se rostește de 5 ori pe zi, timp de 10 zile. De asemenea, scrieți rugăciunea pe 10 bucățele de hârtie și puneți-le într-o biserică, pentru ajutorul altor credincioși.

Faceți milostenie

La sfârșitul celor 10 zile de rugăciune, e indicat să duceți o pâine, o lumânare și un pomelnic la biserică pentru a fi citit de preot. După ce terminați ritualul, faceți milostenie la cei săraci, în cinstea Maicii Domnului.

Iată mai jos și textul rugăciunii…

PUBLICITATE

“Preasfântă Stăpână de Dumnezeu Născătoare spre tine îmi indrept gândul, inima și toate simțurile și te rog cu lacrimi:

Vezi și:  Cât va costa carnea de miel în 2023. Mulți români nu își vor mai permite

Până când Măicuță a milostivirii va fi această durere necontenită pe pământ?

Până cand vrăjmașii nevăzuți ai neamului omenesc vor da lovituri atât de puternice bieților oameni?

PUBLICITATE

Până când vor pângări și vor necinsti trupurile, sufletele și viețile lor? Înșelându-i ca să nu cunoască adevărul, să nu îndeplinească poruncile divine și să nu dea slavă și cinste pururi măritului Dumnezeu Cel în Treime închinat: Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt?

Ridică-te Stăpână Atotbună și zdrobește pe vrăjmașii noștri și ai Fiului Tău iubit Iisus Hristos, îngrozindu-i cu nebiruita-ți sfințenie, îndreptându-ne pe cărările mântuirii, ca să dăm mereu mărire lui Dumnezeu. Roagă-te Fecioară pentru Sfânta Biserică, pentru propovăduirea Evangheliei pe întreg pământul, pentru poporul acesta, conducătorii lui, rudele mele, pentru văduve, orfani, bogați, săraci, necăjiți, bolnavi, pentru cei prigoniți pentru credință, pentru salvarea celor ce au rătăcit în secte, pentru cei răposați.

Vezi și:  О doctoriță din Sibiu se zbate între viață și moarte în Bali. A suferit un accident teribil în vacanță, prietenii cer disperați ajutor

Ajută-ne să ne pocăim toți oamenii de păcatele noastre, să iubim Biserica, să ne spovedim adesea, să renunțăm la păcate, vicii și necredință. Ajută-ne să nu fim insensibili la chemarea divină a blândului tău Fiu care a venit să sufere chinuri barbare pentru bietele oițe rănite atât de mult de vrăjmaș.

PUBLICITATE

Roagă-te Măicuță Sfântă și pentru aceste nevoi ale mele (rostește necazurile pe care le ai și dorințele pe care vrei să ți le îndeplinească Maica Domnului).
Slavă Tatălui și Fiului și Sfântului Duh în vecii vecilor.
Amin!”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *