Românii care vor primi noi ajutoare sociale! Anunț de ultim moment al ministrului Muncii: „Lucrăm la un nou pachet de măsuri”

Marius Budăi a dezvăluit că Guvernul se pregătește să adopte noi măsuri sociale care să vină în sprijinul românilor.
Ministrul Muncii a anunțat noi măsuri menite să vină în sprijinul românilor, în contextul valului de scumpiri din ultima perioadă.
De data aceasta, Marius Budăi a transmis că în atenția guvernanților nu se află doar pensionarii cu venituri mici, ci și ceilalți cetățeni.


Ministrul Muncii: „Toți cetățenii au fost afectați de aceste scumpiri”
Ministrul Muncii a vorbit despre implementarea unui nou pachet de măsuri sociale pentru români. Marius Budăi a transmis că există deja un proiect pe care guvernanții îl analizează în aceste momente și care vizează toate categoriile de cetățeni, nu doar pe cele vulnerabile:
„Eu consider că aceasta ar trebui să fie grija guvernanților,
de zi cu zi, să caute soluții indiferent de provocări și avem suficiente astăzi. Trebuie să căutăm soluții să extindem aceste măsuri, nu doar la categoriile vulnerabile, pentru că toți cetățenii au fost afectați de aceste scumpiri. Puterea de cumpărare a fost afectată.
Lucrăm la un nou pachet de măsuri. Îmi cer scuze cetățenilor – nu suntem în posibilitate de a anunța ceea ce vom implementa.
Lucrăm la rectificarea bugetară. Identificăm soluții pentru a crea măsuri echilibrate între pachetul social și cel economic.”, a declarat ministrul Muncii, potrivit romanitv.net.
„Nu suntem adepții tăierilor de pensii și salarii”

Vezi și:  Mama Geta A Dat Un Dar Colosal La Nunta Getuței. Reacția Lui Culiță Sterp Când A Văzut Teancurile De Bani: „Tu Ai Furat Seiful”


Ministrul Muncii a vorbit și despre posibilitatea tăierii pensiilor și salariilor românilor. Marius Budăi a ținut să-i asigure pe cetățeni că nu există asemenea propuneri de măsuri pe lista guvernanților: „Discutăm și cu premierul României, noi suntem parte a coaliției și avem discuții repetate.
Nu vrem să dezamăgim. Când vom decide, vom anunța ceea ce se va implementa. Nu suntem adepții tăierilor de pensii și salarii (…) Nu susținem acest proiect năucitor și neromânesc din PNRR, până în 2070.”, a mai spus ministrul Muncii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *