RÂZI CU LACRIMI! „NEVASTA-MEA MĂ BATE ÎN FAȚA COPIILOR!”. CE RĂSPUNS A PRIMIT UN BĂRBAT CARE A CERUT AJUTORUL PE FACEBOOK

-Nevasta-mea mă bate în fața copiilor, îmi caută prin telefon şi îmi ia toţi banii de salariu. Ce pot să fac?

-Să nu cumva să te desparţi de ea să-i pui pe alţii în pericol.

CITESTE SI

Un italian angajează 3 români să-i vopsească gardul care împrejmuia casa.


Dis-de-dimineaţă, înainte de a pleca la serviciu, italianul le dă celor trei instrucţiunile:
– Aveti aici 3 găleţi de vopsea care va vor ajunge să vopsiţi tot gardul. În bucătărie e mâncare, când o să vă vină foame, vă puteţi servi. Aaa, era să uit. Aţi vazut calul pe care îl ţin închis în spatele curţii? Să nu cumva să lăsaţi poarta dechisă să scape de acolo că nu ştiu ce fac cu voi. S-a înţeles?

Vezi și:  DANIEL ONORIU A ÎNCĂLCAT ORDINUL DE PROTECȚIE! ȘI-A URMĂRIT FOSTA NEVASTĂ ȘI A INTRAT PESTE EA, CU SCANDAL! ISABELA A CHEMAT POLIȚIA


– Am înteles şefu, răspund românii într-un glas. Pleacă italianul, iar românii se apucă de treabă. Nu după mult timp, unul din ei zice:


– Măa, mie mi-a venit foame, hai să vedem ce are ăsta de mâncare! Bucătăria italianului, plină de bunătăţi. După un ospăţ pe cinste, românii caută şi ceva de băut, dar nu găsesc decât apă şi suc. Atunci, unul dintre ei zice:


– Mă, ştiu eu cum să facem rost de băutură. Mergem şi vindem o găleată de vopsea, cumpărăm băutura, iar vopseaua de rămâne o mai diluăm, o mai lungim şi terminăm noi gardul. După ce au băut s-au apucat de vopsit, dar când mai aveau vreo 3 m din gard se termină vopseaua.

Vezi și:  Mihaela Prigoană arată ca un fotomodel la vârsta de 43 de ani, după trei nașteri. Cu ce se ocupă femeia care l-a schimbat radical pe afacerist


– Acum ce dracu facem? De unde luăm vopsea? Italianul o să-şi dea seama că noi am luat-o.
– Mă fraţilor, las’ pe mine, zice unul mai isteţ, că ştiu eu cum facem. Mai strângem puţină vopsea pe pensulă şi dăm pe botul la cal, iar când va veni italianul îi vom spune că acesta a scăpat şi a mâncat-o. Zis şi făcut. Pe seară, ajunge şi italianul acasă.


– Mă, ce-aţi făcut cu vopseaua? Eu am calculat la fix şi trebuia să vă ajungă.
– Şefu’, ne pare tare rău, dar a scăpat calul şi a mâncat-o. La auzul acestor vorbe, italianul intră în casă, ia puşca şi nici una nici două, împuşcă calul.

Vezi și:  Motivul real pentru care actorul Silviu Biriș a decis să devină preot. Familia lui a avut un șoc! Nu știa nimeni ce era în sufletul lui: „Mama mi-a închis telefonul”


– Ce naiba dom’le, pentru o găleată de vopsea ai omorât săracul animal? Iţi cumpăram noi alta.
– Bă fraţilor, vedeţi voi casa asta? Tot cu români am făcut-o. Dă-l încolo de cal, mi-a mâncat 30 de saci de ciment, 800 de cărămizi, 4 grinzi!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *