Radu Drăgușin A Tras Concluziile După România – Olanda 0-3: „O Echipă Care Cu Ușurință Poate Câștiga EURO 2024”

Radu Drăgușin a tras concluziile după eliminarea României de la EURO 2024. „Tricolorii” au pierdut cu Olanda, scor 0-3.

România a irosit șansa de a se califica în sferturi la EURO 2024 și de a bifa cea mai înaltă performanță la un turneu final european. „Tricolorii” au pierdut categoric cu Olanda, scor 0-3, după un început promițător de partidă. Radu Drăgușin consideră că batavii au șanse reale la câștigarea trofeului.

Radu Drăgușin a tras concluziile după România – Olanda 0-3: „O echipă care cu ușurință poate câștiga EURO 2024”

România a început în forță duelul cu Olanda de pe Allianz Arena din Munchen. Totuși, ocaziile „tricolorilor” nu s-au concretizat pe tabelă, iar primii care au lovit au fost batavii. Cody Gakpo a înscris după 20 de minute, iar „Portocala Mecanică” a trecut treptat la conducerea jocului.

Donyell Malen a înscris de alte două ori, iar naționala lui Ronald Koeman s-a calificat „en-fanfare” în sferturile de finală. „Sunt convins că toți am dat totul pe teren.

Vezi și:  Zodii de femei rele. De ce trebuie să te ferești de ele

Din păcate Olanda s-a dovedit a fi echipa mai bună, care a dominat jocul până la urmă. O echipă care cu ușurință poate câștiga acest Campionat European.

„O experiență pe care o să o port toată viața în inimă. Un sentiment pe care nu l-am simțit niciodată”

Ieșim cu capul sus, ieșim conștienți de faptul că putem mai mult, să dăm mai mult României și să aducem și mai multe rezultate țării noastre. A fost o experiență de la care am doar de învățat.

O experiență pe care o să o port toată viața în inima mea și datorită atmosferei, afecțiunii pe care am simțit-o zilele astea. Un sentiment pe care nu l-am mai simțit niciodată.

Vezi și:  Motivul pentru care Gabriela Cristea evită vizitele la soacră: “Nu suport.

Cu siguranță am avut și o să am în perioada ce urmează mult de învățat de aici. Afecțiunea și aprecierea publicului este una de nedescris. Vreau să le mulțumesc din tot sufletul și că tot ce am făcut a fost pentru ei.

Mie mereu îmi place să cred că se putea mai mult pentru că niciodată nu vreau să fiu mulțumit, pentru că nu mai poți să crești. Sunt sigur că avem o bază pe care am construit-o și pe care putem crea foarte multe performanțe”, a declarat Radu Drăgușin, la finalul meciului.

Radu Drăgușin a fost integralist în România – Olanda 0-3. Fundașul central român a greșit la al doilea gol înscris de Olanda. Cody Gakpo a pătruns în careu și a reușit să țină mingea în joc. Atacantul lui Liverpool i-a pasat în fața porții lui Malen, care a înscris cu poarta goală.

Vezi și:  Ai compot de piersici sau caise? Fa aceasta prajitura! Se topeste in gura

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *