Primele imagini cu Alexia, fata cu mâinile amputate și replantate de medicul supranumit „îngerul copiilor”, după accidentul de la Paşcani

Miracol după accidentul din Paşcani. Au apărut primele imagini cu Alexia, fata cu mâinile amputate după ce autocarul în care se afla s-a răsturnat. Adolescenta de 15 ani a ieşit pe holurile spitalului din Iaşi însoţită de medicul care i-a dat a doua şansă la viaţă şi de asistente.

Toţi au zâmbetul pe buze în faţa unei minuni pentru care oamenii şi rugile lor şi-au dat mâna. După accidentul din 17 decembrie, fata a fost operată timp de 20 de ore de medicul numit îngerul copiilor, iar după doar două zile a reușit, în mod miraculos, să își mişte degetele.

A fost un lanţ al binelui care a dus aici: fratele copilei i-a găsit mâinile pe câmp după accident, apoi medicii au făcut imposibilul pentru a o salva. Dacă totul merge bine, Alexia va fi externată săptămâna viitoare.

Vezi și:  Cum Arată Casa În Care Locuiește Mirela Vaida

Minuni în lanţ pentru Alexia, fetiţa care aproape şi-a pierdut braţele în accidentul teribil din Paşcani. Îngerii şi oamenii au făcut scut în jurul ei, iar părinţii nu au cuvinte prin care să mulţumească tuturor pentru mobilizare şi rugăciuni. Medicul care a operat-o a mărturisit că adevăratul miracol este că fata a ajuns vie la spital după ce ambele braţe i-au fost smulse în urma impactului.

Povestea Alexiei este povestea binelui care învinge. Copila cu bucle de aur a ajuns din mijlocul unei tragedii eroina unui basm în care minunile sunt posibile.

Sidonia Susanu, medicul care a salvat-o pe Alexia, supranumită „îngerul copiilor”

Dr. Sidonia Susanu, coordonatorul Secţiei de Chirurgie Plastică de la Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iaşi, a relatat într-un interviu ce înseamnă o intervenţie chirurgicală de o asemenea amploare precum cea făcută în cazul Alexiei Tudose, adolescenta care şi-a pierdut ambele braţe în urma accidentului cumplit produs la Paşcani.

Vezi și:  Somnul pe partea stângă a corpului are beneficii miraculoase. Nu te-ai fi așteptat la asta

„Nu am luat niciodată în calcul ca nu se va putea. (…) Miracolul este că a ajuns vie. Astfel de leziuni au un potenţial letal mare la locul accidentului”, a explicat ea, după operația complexă care a durat aproape o zi.

Între timp, anchetatorii încearcă să se lămurească cum s-a ajuns la această nenorocire. Şoferul nu avea poliţă RCA, astfel că victimele nu vor primi despăgubiri de la firma de asigurări, ci doar dacă vor da în judecată firma de transport sau şoferul. În afară de Alexia, alţi doi adolescenţi din autocar au trecut prin operaţii la Spitalul din Iaşi.

sursa : https://bwm.ro/30961/

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *