Pepe, dezvăluiri despre nunta cu Yasmine Ody. Cei 300 de invitați nu vor avea meniu + Unde vor merge în luna de miere

Atunci când s-au cununat civil, Pepe și Yasmine Ody au ales să facă o petrecere restrânsă, departe de ochii curioșilor. Însă, nunta va fi cu totul diferită. Artistul a anunțat că pregătește pentru cea mai importantă zi din viața sa un concept inedit și foarte costisitor.

Pepe și Yasmine Ody se pregătesc să facă marele pas, după o relație de aproape 3 ani. Cei doi s-au căsătorit civil în 2022, iar anul acesta își vor uni destinele și în fața lui Dumnezeu. Evenimentul va avea loc pe data de 7 iunie 2024 și se anunță a fi ceva unic. Celebrul artist a mărturisit că a angajat o firmă specializată care se ocupă de organizare pentru a se asigura că totul va ieșit așa cum își dorește.

Pepe și Yasmine vor avea o nuntă unică

Pepe a mărturisit că va avea aproximativ 300 de invitați la nuntă. Artistul a hotărât să adopte un concept unic, în care cei prezenți nu au un meniu stabilit. Oamenii vor avea posibilitatea să servească orice fel de mâncare își doresc.

Cât despre luna de miere, cântărețul a dezvăluit că aceasta va avea loc înainte de nuntă. El și soția lui vor pleca în Dubai pentru a se relaxa înainte de marele eveniment. În plus, se vor întoarce și bronzați.

„Luna de miere noi o facem înainte de nuntă. Sperăm să se ducă inundațiile din Dubai. Mergem în Dubai înainte de nuntă cu 2 săptămâni, să ne întoarcem relaxați. Ai dat frumos la firma care se ocupă de nuntă, ai vorbit cu invitații, au confirmat, tu te duci să te relaxezi.

Eu mi-am asumat că plătesc totul înainte. Sunt și puțin nebun, ce-i drept. O iau ca pe o petrecere. Îi fac ziua fiului meu. Firma se ocupă de absolut tot. De ținute de ocupăm noi. Nu e cu frac și papion.

Dacă suntem pe marginea piscinei și avem scena pe piscină și avem Lacul Cernica fix acolo, totul e creat pentru noi, de la loc de joacă pentru copii, cununia religioasă o facem acolo, tot! E vineri, 7 iunie.”, a spus Pepe la emisiunea Xtra Night Show, de pe Antena Stars.

Pepe și Yasmine vor avea parte de o nuntă unică/ Sursa foto: Instagram

Pepe: ”E sinucidere din punct de vedere financiar”

Pepe și-a dorit o petrecere total diferită de cele obișnuite, însă a recunoscut că acest concept este unul foarte costisitor. Mai mult decât atât, a pregătit foarte multe momente artistice spectaculoase. Invitații se vor distra pe muzica unor nume sonore din industria muzicală românească.

„E diferit, până acum am știut tot ce mișcă. Acum mă duc ca un invitat. Conceptul în sine e total diferit. În primul rând nu e cu stat la masă și cu meniuri. Nu-s pauze de mese. Când vrei, mănânci. Live cooking. E sinucidere din punct de vedere financiar! E foarte scump.

Sunt vreo 300 de invitați. Este cea mai importantă petrecere din viața mea. Am ales să facem nunta chiar de ziua băiatului meu. Vrei fructe de mare, ai fructe de mare. Vrei shaorma, mănânci shaorma! Tot ce vrei! Toate tipurile posibile și imposibile!

Mai mult de 300 de persoane nu vrem, am zis să fie restrâns. Nu se filmeză. Programul artistic e festival. Mandinga, LA, Johny Romano, Clejanii, Silviu Andrei, Nea Mărin cu dansuri, dansuri arăbești, pentru că a mea e de origine palestiniană”, a adăugat Pepe.

Vezi și:  Horoscop zilnic, 8 mai 2023. Taurul trebuie sa iasa din zona de confort

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *