Panică mare printre turiştii din Egipt. Rechinii ucigaşi au fost văzuţi lângă mal

Panică printre românii aflați acum în Egipt. Rechinii atacă din nou! Oamenii au dat alarma când au văzut că doi rechini și-au făcut apariția la doar câțiva metri de mal.

Rechinii dau târcoale plajelor din Hurghada după ce au ucis două turiste.

Aceştia au fost văzuţi din nou foarte aproape de mal, astfel că o tragedie este oricând posibilă în Egipt.

Moartea celor două turiste în Hurghada duce bilanțul deceselor cauzate de rechini în Marea Roșie la 5, din 2010 până acum. Totodată, 6 oameni au fost mutilați sau răniți în urma unor astfel de atacuri, tot în aceeași perioadă, potrivit BBC.

Rechinul ucigaş din Hurgada a fost văzut în larg şi cu câteva minute înainte de atac,. Atunci, salvamarii au fost amuzaţi de avertismentul unei fetiţe: „E un delfin”.

Vezi și:  Durere fără margini. Maria, o polițistă din Iași, a decedat…A lăsat în urmă trei copii, cel mai mic având…

Un turist român, martor la teribila scenă în care femeia din Austria a fost atacată de un rechin, a povestit ce a văzut.  Femeia înota singură în stânga pontonului de la hotelul Tropitel, în stațiunea Sahl Hasheesh. Bărbatul spune că salvamarii din zonă au fost atenționați de o fată, chiar înainte de atac, că în apă se află un rechin.

„Au fost atenționați salvamarii, această fetiță care plângea în hohote și cred că este marcată pe viață, spunea că i-a zis „Shark, shark, it is a shark”, iar răspunsul a fost „Nooo, it is a dolphin”. Ori nu trebuie să fii mare expert ca să știi că există o diferență foarte mare între aripioara dorsală a unui delfin și cea a unui rechin”, a spus românul.

Vezi și:  Cum arată casa lui Liviu Vârciu. Artistul se laudă cu o vilă de sute de mii de euro

Cazul româncei ucise de rechini în Marea Roşie în largul unei staţiuni egiptene continuă să facă furori, iar expertul în comunicare al Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România (ANAT), Traian Bădulescu, susţine că turiştii români au

devenit mai precauţi când vine vorba de vacanţe în Egipt. Mai exact, cei mai mulţi dintre românii care şi-au cumpărat bilete să meargă în Egipt le-au cerut touroperatorilor detalii despre măsurile luate de autorităţile egiptene după tragica întâmplare.

„Oamenii nu au anulat nimic, deocamdată, dar au vrut să ştie în detaliu ce au făcut responsabilii din Egipt pentru rezolvarea problemei. Au aflat că plaja respectivă este închisă, că se iau măsuri pentru prinderea rechinului sau a rechinilor vinovaţi şi că se fac eforturi pentru recuperarea din mare a cadavrelor oilor decedate în urma scufundării acelei nave”

Vezi și:  Mama A Fost Prinsă Furând Din Magazin Produse De 150 De Lei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *