Organizația Mondială A Sănătății Cere Reintroducerea Restricțiilor. Pandemia De COVID-19 Începe Să Pună, Din Nou, Stăpânire Pe Țări

Organizația Mondială a Sănătății trage un semnal de alarmă, după ce numărul cazurilor a început din nou să crească într-un mod alarmant. În consecință, OMS a cerut reintroducerea restricțiilor, pentru ca situația să nu se înrăutățească.
Organizația Mondială a Sănătății vrea reintroducerea restricțiilor. Mai exact, este vorba de obligativitatea purtării măștii de protecție, pentru a stopa răspândirea virusului. Mai mult decât atât, OMS a declarat că noi restricții vor fi introduse, deoarece numărul cazurilor este din ce în ce mai mare.


Organizația Mondială a Sănătății vrea restricțiile înapoi.Organizația Mondială a Sănătății susține că, din cauza faptului că un număr foarte mare de țări a renunțat la restricții, virusul COVID-19 a început din nou să se răspândească extrem de repede și susține că doar restricțiile pot ține lucrurile sub control.
„Sunt îngrijorat de faptul că numărul cazurilor de COVID-19 continuă să crească, punând o presiune suplimentară asupra sistemelor de sănătate şi a lucrătorilor din domeniul sănătăţii care sunt încorsetaţi.
Sunt, de asemenea, îngrijorat de tendinţa de creştere a numărului de decese”, a spus Tedros Adhanom Ghebreyesus, șeful OMS, citează Sky News, conform romaniatv.net.
Alexandru Rafila a anunțat o creștere extrem de rapidă a cazurilor
Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, a declarat că numărul de infectări cu COVID-19 crește de la o săptămâna la alta și recomandă purtarea măștii, spre binele populației.
„Eu, personal nu cred ca se va ajunge la restrangerea activitatilor publice. Cred ca aceste valuri care vor mai aparea nu vor duce la sufocarea sistemelor de sanatate cum s-a intamplat în primele valuri ale pandemiei. Nu are rost sa opresti activitatile economice si sociale, nu are rost sa inchizi şcolile.
Mască recomand, nu ca obligativitate. În unitățile sanitare, da. Am rugat toți șefii unitățlilor sanitare să utilizeze masca. La nivelul populației, cred că este clar, am văzut deja oameni care poartă mască. Principalul loc în care se transmite virusul este în mijloacele de transport. Am avut prieteni care s-au infectat în avion.
Pentru a impune restrictii trebuie sa existe o decizie, care trebuie aprobata in Parlament, care să genereze o lege care să spună că este stare de alertă. În momentul acesta nu se poate”, a spus acesta.
În continuare, Alexandru Rafila a vorbit și despre recomandarea ca persoanele cu vârsta de peste 60 de să se vaccineze cu doza a patra.

Vezi și:  Până La LACRIMI! Ți Se Rupe Sufletul! Mama Ilenei Ciuculete, Dărâmată La 4 Ani De La Moartea Cântăreței: „A Putrezit.


„În momentul de faţă, există aceasta opinie a Agenţiei Europene a Medicamentului şi a Centrului European de Control al Bolilor care recomandă administrarea celei de-a patra doza de vaccin şi persoanelor cu varsta de peste 60 de ani.
Citeste si: Nelu Tătaru susține că masca de protecție ar putea fi obligatorie din nou
Pentru persoanele cu vârsta de până la 60 de ani, menţiunea este că nu există dovezi ale beneficiilor vaccinării cu cea de-a patra doză. Astfel că, al doilea booster nu este recomandat pana la 60 de ani. Eu personal, as vrea sa fac doza a patra de vaccin cu varianta nouă a vaccinului, care sper să oprească şi transmisibilitatea acestei tulpini. În septembrie speram să existe un nou vaccin”, a mai spus ministrul, conform romaniatv.net.

Vezi și:  Repetați rugăciunea aceasta și nu vă temeți de nimic

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *