Oferte BOMBĂ la LIDL. Toţi românii se vor bate pe aceste produse. Va fi nebunie la rafturi

Lidl vine cu noi surprize pentru români. Retailerul anunţă oferte inedite la o gamă variată de produse. Va fi nebunie la rafturi.
Oferte BOMBĂ la LIDL. Începând de joi, 28 iulie, clienţii LIDL vor beneficia de reduceri importante la o gamă largă de produse pentru bucătărie.


Oferte BOMBĂ la LIDL. Se anunţă reduceri importante la aceste produse
Printre produsele care se vor afla la reducere începând de joi, 28 iulie, se află o cană gradată cu cântar, care poate măsura cantitatea de apă, ulei sau făină. Aceasta va costa doar 55 de lei. Dispozitivul include funcție TARA, care avertizează atunci când este supraîncărcat și indică momentul când trebuie schimbată bateria.
De asemenea, cana are capacitate de 1,5 litri și suportă o greutate maximă de 5 kilograme.
Un alt produs aflat la un preţ imbatabil este fierbătorul din sticlă cu lumină LED. Acesta va costa 119 lei. Vei fi fascinat de culoare acestuia, care se schimbă spre roşu pe măsură ce apa fierbe.
Fierbătorul are o capacitate de 1,7 litri şi fierbe un litru de apă în 3 minute.
Un alt produs interesant pe care trebuie să pui mâna cât timp este la ofertă este şi cântarul cu calculator pentru calorii. Acesta va costa doar 60 de lei şi afișează valori nutriționale și calorice pentru 800 de alimente. Sunt disponibile 200 de spații de memorare programabile.
Foart util este faptul că se oprește automat după 60 de secunde de inactivitate. De asemenea, acesta te avertizează când este supraîncărcat şi când bateria este pe terminate. Suportă o greutate maximă de cinci kilograme.
Magazinul Lidl a fost fondat în anii 1945 de către familia Swarz, numele inițial fiind Schwarz Lebensmittel-Sortimentsgrosshandlung. În anii ’70 a fost construit primul magazin tip modern care se mai găsește și în ziua de astăzi.
Primul magazin tip discount Lidl a fost deschis în 1973, după modelul Aldi. În România, grupul Schwarz este prezent din 2005 prin divizia Kaufland.

Vezi și:  Simona Halep divorțează de Toni Iuruc! Care este motivul separării


Lidl a intrat pe piața locală în anul 2010, când a preluat de la grupul Tengelmann cele aproximativ 100 de magazine de discount Plus.
În cursul anului 2011, magazinele Plus au fost redenumite în Lidl, iar în 2021, rețeaua a ajuns la peste 290 de magazine, 5 sedii logistice și peste 9000 de angajați.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *