Oana Matache, probleme de sănătate. Cu ce boală se luptă sora Deliei de ani buni

Oana Matache este sora Deliei. Cele două sunt la fel de talentate și au o voce de excepție, dar norocul și destinul au făcut ca cea mare să fie și cea mai cunoscută și să aibă succes. Mezina Matache, însă, are și ceva probleme de sănătate, cu care se luptă de mai bine de 10 ani și care nu îi dau deloc pace.
Oana Matache, despre boala care îi dă bătăi de cap
Sora Deliei, Oana Matache, pare să aibă o viață perfectă. Are o familiei minunată, un soț iubitor și doi copii frumoși, dar asta nu e tot. Artista are ceva probleme de sănătate de mai bine de 10 ani.

Deși a mers la medici și a încercat tot felul de tratamente, nu a putut să se vindece și problemele încă îi dau bătăi de cap.
Oana este foarte activă în mediul online, unde împărtășește cu fanii ei toate experiențele plăcute ale vieții sale. Sora Deliei a decis că cei care o urmăresc și o admiră trebuie să știe și părțile ei mai puțin bune. Astfel, ea le-a mărturisit a descoperit că are o pată roșie pe braț și a făcut toate investigațiile medicale cî, în urmă cu aproximativ 10 ani, a văzut că are o pată roșie pe mână.
Speriată, a mers imediat la medic pentru a afla ce se întâmplă cu ea, de fapt. Acolo, a descoperit că are psoriazis, o boală destul de întâlnită. De atunci, sora Deliei încearcă să țină această afecțiune sub control și se protejează cum poate mai bine, dar se pare că nu se poate vindeca. Și-a schimbat stilul de viață și are mare grijă de pielea ei, dar degeaba.
”Acum mulți ani, undeva prin adolescență, descopeream că am o mică leziune roșie pe braț care se numește psoriazis. De atunci am făcut schimbări majore în viața mea și în rutina mea de îngrijire a pielii”, a scris Oana Matache pe Instagram.
Vezi și:  La aniversarea a 20 de ani de căsătorie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *