O tânără de 30 de ani a murit brusc, după ce s-a confruntat 2 luni cu migrene. De ce suferea, de fapt

O tânără în vârstă de 30 de ani s-a stins din viață brusc, după ce s-a confruntat cu migrene timp de două luni. Era mămică a doi copii și devenise cunoscută pe internet, după ce a început să vorbească despre afecțiunea medicală de care suferea. Mai cu seamă, tinerei i-a fost depistată nevrită optică. Iată detaliile mai jos, în articol.

Jehane Thomas, o tânără în vârstă de 30 de ani, a murit subit, după ce s-a plâns de dureri de cap. Mai cu seamă, în ultimele două luni, tânăra din Doncaster se confruta cu migrene. În data de 17 martie 2023, s-a stins din viață, lăsând în urmă doi copii. Până în acest moment, nimeni nu știe cum a putut să aibă loc această tragedie.

Vezi și:  DE SALVAT! Macrou copt în pungă: Un deliciu ușor de realizat: REȚETA

S-a confruntat cu migrene timp de 2 luni, apoi a murit subit

Pe rețelele de socializare, tânăra de 30 de ani încărca des videoclipuri prin care își ținea la curent urmăritorii sau conversa cu ei în legătură cu afecțiunea medicală de care suferea. Jehane a fost depistată cu nevrită optică, o afecțiune care se manifestă la nivelul ochilor. Practic, nervul optic (nervul ochiului) era inflamat și nu transmtea informațiile vizuale către creier. De-a lungul ultimelor luni, tânăra s-a plâns de nenumărate ori de durerile pe care le are. Tânăra a murit în spital.

Prietena sa cea mai bună i-a adus un omagiu, la scurt timp după producerea decesului subit, potrivit The Mirror: „Jehane Thomas era o mamă de 30 de ani a doi băieți când a murit brusc pe 17.03.2023. În ciuda faptului că suferea de câteva luni de migrene și crize de boală, decesul ei a fost total neașteptat și suntem cu toții absolut zdrobiți. Cei doi copii ai ei au rămas fără mama lor.. Jehane – Le-am promis că voi face tot ce pot pentru acei băieți, așa că asta îmi jur să fac. Te iubesc”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *