O privire în casa lui Ramona Bădescu: Eleganță clasică și rafinament familial

Ramona Bădescu, în vârstă de 55 de ani, locuiește în Italia de peste trei decenii, unde și-a construit o familie alături de partenerul său de viață, Fabio Cali, în vârstă de 56 de ani, un bancher italian. Cei doi au împreună un fiu în vârstă de patru ani, Ignazio, și locuiesc într-un apartament confortabil în centrul Romei.

Ea împărtășește frecvent imagini din locuința lor pentru a oferi o privire în viața lor în Italia celor care o urmăresc online.

Apartamentul lor este dotat cu o terasă frumos amenajată, unde Ramona se ocupă personal de diverse plante și arbuști. Pe terasă, ea cultivă plante aromatice și chiar citrice pentru consumul lor propriu.

Ramona Bădescu, cunoscută și pentru pasiunea sa pentru grădinărit, se bucură de mandarinele și lămâile crescute pe terasă, pe care le folosește în preparatele sale. În plus, ea crește și dafin pentru ceaiuri, apreciind proprietățile lor benefice pentru sănătate.

În ciuda unei prime întâlniri mai puțin favorabile, Ramona a dezvoltat o relație frumoasă cu Fabio, întâlnirea lor având loc la înmormântarea unui prieten comun. Acum, ea recunoaște că el este persoana cu care va petrece restul vieții, legătura lor consolidându-se și mai mult odată cu venirea pe lume a fiului lor.

Vezi și:  Lumea Muzicii Populare Din România Este În Doliu. Condoleanțe, Ionuț Dolănescu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *