O femeie așteaptă un tren să se întoarcă acasă

Ylva Johansson, ministrul muncii din Suedia, surprinsă într-o ipostază unică. Deși pare incredibil, este adevărat! Ministrul muncii din Suedia a dovedit că statul nu trebuie să schimbe un om. Ylva Johansson a fost surprinsă în timp ce lua masa pe peronul gării, apărând ca un om de rând.

Ylva Johansson, ministrul muncii din Suedia, surprinsă într-o ipostază unică. Politicianul a luat masa pe peronul gării

Ylva Johansson, ministrul muncii din Suedia, surprinsă într-o ipostază unică. O imagine cu ministul muncii din Suedia face înconjurul internetului. Ylva Johansson a demonstrat că statutul nu ar trebui să schimbe atitudinea oamenilor. Ministrul muncii a fost surprins în timp ce lua masa pe peronul gării. Politiciana apare ca o persoană simplă, nicidecum precum un demnitar. În timp ce aștepta trenul, Ylva a decis să mănânce fără să aibă vreo reținere. De asemenea, în imagine, politiciana afișează un zâmbet sincer, așa cum rar mai vezi la o persoană. Fotografia a fost postată pe rețelele de socializare, iar internauții au comentat și au lăudat gestul acesteia. O suedeză aș̦teaptă un tren să se întoarcă acasă. Și-a luat un sandviș̦ pentru o masă de noapte. Zâmbetul ei pe cameră arată natural.Dar, dar.. Numele acestei femei este Ylva Johansson, ministrul muncii din Suedia. Călătorește fără limuzine și gardieni. Johansson este unul dintre cei mai de succes miniștri sociali din toate timpurile. În timpul mandatului său, a reușit să reducă brusc șomajul în țară.”scrie în dreptul imaginii.

Vezi și:  Ce rugăciune se citește în Joia Mare. Cea mai puternică, face minuni pentru sufletul tau

Cum au reacționat internauții

Utilizatorii români au fost uimiți de gestul ministrului, criticându-i pe demnitarii români. ”Ce vreți, o țoapă cu buzele umflate făra studii..are mașina la scara și vrem că politicienii să meargă pe jos ..”, ”Succes în continuare pe toate planurile de viitor!”, ”Nu cred că e bine că a fost publicat așa ceva: ar putea vedea și demnitarii de la noi și o fi molipsitor!”, ”Un om cu principii sănătoase și adevărate. Văd că mulți sunt de partea ei, dar oare câți sunt și de partea Dianei Șoșoacă, care luptă pentru poporul român. Și de tot ce i se pune în spate”, ”Totul ține de educație și bun simț, parlamentarilor noștrii le lipsesc aceste calități!”, au comentat românii

Vezi și:  Renumita mască turcească cu miere și scorțișoară.Rezultate mai bune decât orice tratament de la salon.

Ylva Johansson s-a născut la 13 februarie 1964, la Huddinge, în Suedia. Aceasta a absolvit Universitatea Lund și Institutul de Educație din Stockholm, iar ulterior a predat matematică și fizică în 1988 și în perioada 1992-1994. Ylva a lucrat în sectorul privat în calitate de consilier superior în cadrul companiei Telia Business Innovation și director adjunct în cadrul Att Veta AB. De asemenea, a făcut parte din echipa guvernamentală fiind ministru pentru școli, ministru pentru sănătate și îngrijirea vârstnicilor, ministru pentru muncă și integrare și ministrul Muncii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *