Miracol Medical: Bebeluș Născut Cu Doar 600g Supraviețuiește Și Înflorește După Un An De Luptă

O fetiță născută cu o greutate de doar 600 de grame, la 25 februarie 2022, după numai 25 de săptămâni de sarcină, a reușit să învingă șansele și este acum într-o stare bună de sănătate.

Povestea emoționantă și plină de speranță a Miei și a mamei sale, Ionela Frunză, a devenit cunoscută după un interviu recent în care mama a descris detaliat drumul dificil parcurs de la naștere până în prezent.

Ionela Frunză a fost nevoită să nască în regim de urgență, la doar 25 de săptămâni de sarcină, dând naștere unei fetițe care a cântărit doar 600 de grame. Situația dificilă a cerut o îngrijire specializată, astfel Mia a fost internată în secția de terapie intensivă neonatală a spitalului „Cesare Arrigo”, fiind necesar să fie ținută în incubator. Greutatea ei a crescut lent, ajungând la 1,2 kilograme în data de 5 mai.

Vezi și:  De ce Diana Lupescu nu apare niciodata langa Mircea Diaconu?

Primele două luni și jumătate au fost deosebit de grele pentru Ionela, care și-a putut ține fiica în brațe abia după acest interval dificil. „Când vorbesc despre asta, încă mă trec fiorii”, a declarat Ionela, reflectând la perioada plină de încercări prin care a trecut.

Mia a fost externată definitiv pe 17 iunie, ultimele zece zile de internare petrecându-le la spitalul Santi Antonio e Biagio, conform mărturiilor mamei. Deși perioada de spitalizare a luat sfârșit, Mia și Ionela continuă să facă vizite regulate la spital pentru kinetoterapie și pentru a trata complicațiile cauzate de nașterea prematură.

În ciuda tuturor provocărilor, Ionela este plină de speranță și recunoștință. „Acum ne întoarcem la spital pentru kinetoterapie și am fost să rezolvam și unele complicații cauzate de nașterea prematură. Important este că Mia crește și este bine acum”, a încheiat ea, subliniind progresele semnificative făcute de fiica sa. Povestea Miei și a mamei sale este un testament al rezilienței umane și al progreselor medicale care fac posibil ca și cele mai mici miracole să învingă șansele.

Vezi și:  Rupere de nori. Potop a fost!” Imagini cu natura dezlănțuită, după luni de secetă:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *