Militarii ruși și-au ucis proprii comandanți! Vladimir Putin este în șoc. Care este motivul

Este ziua cu numărul 31 de când invazia Rusiei în Ucraina a debutat. Chiar dacă Occidentul a făcut eforturi pentru a opri masacrele cu sancțiunile impuse împotriva Moscovei, bombardamentele armatei ruse nu s-au oprit nici până astăzi.
Se știe că toți ucrainenii s-au săturat de bombardamentele și de războiul pornit de Rusia, dar se pare că există și militari ruși care nu mai suportă toată situația.
Doi comandanți ruși au fost uciși de propria lor armată.

Care a fost motivul

Un oficial occidental a transmis în public că doi comandanți ruși de rang înalt au fost uciși în Ucraina, dar nu de soldații ucraineni, ci chiar de soldații ruși.
Război
Conform BBC, victima a fost comandantul Brigăzii 37 de infanterie motorizată, un colonel care a fost ucis de militarii lui, din pricina pierderilor suferite de brigada sa. De asemenea, colonelul Iuri Medvedev ar fi fost călcat de un vehicul blindat, condus chiar de soldații ruși.
„Acest lucru oferă doar o perspectivă asupra unora dintre provocările morale cu care se confruntă forțele ruse”, a declarat un oficial.

Presa

internațională a postat noi informații în acest sens. Potrivit surselor citate, colonelul Iuri Medvedev ar fi suferit răni la picioare și a fost evacuat în Belarus, unde s-a și stins din viață.
Pe lângă Medvedev, un al șaptelea general a fost ucis. Este vorba despre generalul-locotenent Iakov Reznațev, comandantul Armatei 49 a Rusiei, care, la începutul războiului, ar fi apreciat că distrugerea Ucrainei este „o chestiune de ore”.

Totuși, până la acest moment, aceste informații nu au fost confirmate și de Kremlin.
Vineri, Ministerul rus al Apărării a transmis ultimul bilanț al victimelor. De la data de 24 februarie și până în prezent, armata rusă a pierdut 1.351 de militari în războiul din Ucraina, iar alți 3.825 de militari au fost răniți.

Totuși, NATO spune că numărul morților ar fi mult mai mare. Un

oficial din cadrul NATO a declarat joi, păstrându-și identitatea anonimă, că Alianţa Nord-Atlantică estimează un număr de ordinul zecilor de mii.
Armata rusă ar fi înregistrat între 30.000- 40.000 de morți în Ucraina, dintre care 7.000- 15.000 de militari morţi.
Vezi și:  Uite ce înseamnă când ți se văd tendoanele pe antebraț și alte lucruri pe care nu le știi despre corpul uman. De câte dintre ele aveai habar?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *