Mătușa tinerei ucise de urs, devastată de cele întâmplate: „O așteptam să vină vara asta. E o tragedie” Maria Diana avea un job, un iubit și toată viața înainte

Mătușa Mariei este devastată. Femeia a povestit că tânăra era o persoană calmă, liniștită și de abia o aștepta să vină acasă vara aceasta, alături de mama ei, care este în Italia.

Mătușa Mariei o aștepta pe tânără să vină acasă

Mătușa Mariei o aștepta acasă. Femeia o descrie pe Diana drept o tânără cuminte, liniștită și muncitoare și e convinsă că ceea ce s-a întâmplat nu a fost decât o întâmplare nefericită.

„Mama e în Italia, sora în Italia. Nu știm nimic, nimeni nu ne spune nimic. Nu putem lua legătura. Am vorbit ultima dată luna trecută, într-o duminică.

Ea avea un prieten și lucra, așa am înțeles de la mama ei.

Trebuiau să vină vara asta. Fata era cuminte, liniștită, se vedea că e bine educată. Noi toți bănuim că e o tragedie, nu e altceva,” a spus mătușa fetei.

Vezi și:  23 aprilie, este Sfântul Gheorghe. Ce NU este bine să faci în această zi!

Mama Mariei și-a sfătuit fiica să nu plece în drumeție și să fie atentă la urși

Maria se afla în drumeție alături de iubitul ei când animalul sălbatic a atacat-o direct pe potecă. Ursul a tras-o în vegetația de lângă potecă, unde a scăpat-o într-o prăpastie, continuându-și atacul după ce a coborât după ea.

Incidentul s-a desfășurat sub privirile îngrozite ale iubitului tinerei, care a apelat imediat la 112. Deși autoritățile au demarat rapid operațiunea de salvare, pentru Maria Diana a fost prea târziu.

Președintele Salvamont România, Sabin Cornoiu, a relatat cu groază firul tragediei, menționând că un asemenea atac direct al ursului este extrem de neobișnuit. În urma acestui incident șocant, autoritățile au decis să împuște ursul.

Vezi și:  Ce S-A Ales De Fiica Regelui Cioabă? Luminița S-A Dezis De Tradițiile Țigănești

Mama tinerei nu își poate reveni din șoc, mai ales din cauza faptului că a prevestit, oarecum, ceea ce avea să se întâmple.

„Da, am vorbit cu ea. Eu am sunat-o, nu m-a sunat ea. Eram preocupată cu muntele ăsta. Am sunat-o și i-am zis „nu te duce, te rog”.

I-am zis să aibă grijă la urși, la râpe, la toate astea pentru că sunt foarte periculoase perioada asta,” a declarat mama tinerei.

Familia și prietenii se pregătesc acum de înmormântarea tinerei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *