Mamă a 5 copii batjocorită pe plajă pentru că e grasă. Reacția pe care a avut-o a îndurerat pe toată lumea! Ce a făcut femeia: „Imi pare rau ca ..”

O mamă a fost luată la mișto pe o plajă de mai mulți tineri, pe motiv că este prea grasă.

Canadiana, mamă a cinci copii, le-a adresat acestora o scrisoare deschisă pe Facebook, care a fost preluată de presa din toată lumea.

”Aceasta este o scrisoare deschisă adresată celor doi băieţi şi fetei care au hotărât să chiulească astăzi de la serviciu şi să vină la plajă, pentru a se relaxa la soare, să se bucure de apă şi să bea câteva beri.

Îmi pare rău că prima mea încercare din ultimii 13 ani de a mă bronza în bikini în public v-a provocat dezgust. Îmi pare rău că burta mea nu este suficient de plată şi strâmtă. Îmi pare rău că abdomenul meu este acoperit de cicatrice.

Vezi și:  Ce s-a ales de Sebastiana, stareța care a născut gemene

Nu îmi pare rău de corpul meu, care a găzduit, protejat, dat naştere şi crescut 5 fiinţe umane fabuloase, sănătoase, inteligente şi minunate.

Vreau să ştiţi că mi-am ţinut capul sus în timp ce v-aţi bătut joc de mine, prefăcându-mă că ceea ce ziceţi nu mă afectează, însă am plâns în maşină, în drum spre casă. Vă mulţumesc pentru că mi-aţi stricat ziua. Oameni ca voi fac ca lumea aceasta să fie urâtă”, a scris femeia.

”Nu mă pot abţine să nu îmi pară rău pentru femeile care într-o zi vă vor purta copii şi vor deveni dezgustătoare în ochii voştri, pe măsură ce corpurile lor se vor schimba în timpul procesului miraculos al sarcinii. Pot doar să sper că într-o zi veţi realiza că cicatricele mele sunt nişte lucruri de care trebuie să fii mândru, nu să îţi fie ruşine”, a mai adăugat ea.

Vezi și:  Clatite delicioase cu lapte. Ai nevoie de 4 oua, 400 ml lapte, 4 linguri ulei, faina…

Mesajul ei a strâns peste un milion de aprecieri şi a fost distribuit de peste 200.000 de ori, potrivit wfla.com.

Femeia și-a publicat pe Facebook imaginea care o înfăţişează la plajă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *