Lidia Buble, extrem de emoționată de la vestea sarcinii: “Cea mai binecuvântată sunt”. Lacrimi de fericire: “Nu există bucurie mai mare.”

Lidia Buble a fost copleșită de bucurie când a aflat vestea mare! A fost profund emoționată!

Lidia Buble trăiește o perioadă plină de realizări profesionale și personale. Recent, a primit o veste extraordinară care a făcut-o să plângă de fericire. Sora ei, Estera, a anunțat pe platformele de socializare că este însărcinată pentru a treia oară.

Astfel, Lidia Buble se pregătește să devină din nou mătușă. Este o veste minunată pentru întreaga familie, care deja a avut parte de multe motive de bucurie în ultima vreme. După succesul unei piese muzicale care a urcat rapid în topuri, acum Lidia se bucură și de această extindere a familiei sale.

Estera a făcut public anunțul printr-un videoclip emoționant alături de familia ei: “Un nou capitol. În curând mamă de trei. Binecuvântată”, a scris ea pe TikTok.

Lidia Buble a fost profund emoționată când a aflat vestea despre sarcina surorii sale. Artista a mărturisit că este extrem de recunoscătoare pentru toate momentele frumoase din viața ei și se simte privilegiată să facă parte dintr-o familie atât de iubită.

Ea abia așteaptă să își întâlnească nepoții: “Plâng! Sunt cea mai fericită mătușă! Abia aștept să cunosc bebelușul! Esti, m-ai emoționat profund cu postarea ta! Nu există bucurie mai mare pentru mine decât când familia noastră se mărește. Știu că vei aduce pe lume cel mai adorabil bebeluș! Te iubesc foarte mult și îți mulțumesc pentru darurile pe care mi le-ai adus și pe care știu că le vei aduce în continuare, cei mai minunați nepoți”, a transmis Lidia Buble, exprimându-și emoțiile în mediul online.

Vezi și:  Dispariția Medicului Eroic: Silvia Coman, Salvatoarea Pacienților De Cancer, S-A Stins Din Viață La Doar 42 De Ani

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *