Leo de la Strehaia a suferit un accident vascular cerebral în închisoare. Acesta se află în stare gravă

Leo de la Strehaia se confruntă cu probleme grave de sănătate.

Acesta a suferit un alt accident vascular cerebral (AVC) în închisoare și a fost transportat de urgență la un spital din Capitală.

Leo de la Strehaia a suferit un accident vascular cerebral în închisoare

Leo de la Strehaia a suferit astăzi un AVC și a ajuns la spital în stare critică, potivit jurnaliștilor de la cancan.

Mama lui a vorbit despre starea lui de sănătate într-un videoclip și i-a rugat pe cei care o urmăresc în mediul online să se roage pentru fiul ei.

„Sunt amărâtă, vai de capul meu. Să vă rugați pentru copilul meu! Are un cheag de la inimă la creier și au zis medicii că e grav. Să vă rugați pentru el! El a făcut bine la toată lumea! El are și alte probleme de sănătate!”, este mesajul mamei lui Leo de la Strehaia.

Vezi și:  A murit un cântăreț faimos în România. Avea doar 37 de ani

Leo de la Strehaia, condamnat închisoare pentru evaziune fiscală

În luna septembrie a anului trecut Leo de la Strehaia, mama acestuia şi un alt bărbat au ajuns la închisoare. Cei trei au fost condamnați definitiv la închisoare cu executare pentru evaziune fiscală.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Strehaia au identificat şi reţinut doi bărbaţi, de 47 și respectiv 50 de ani, şi o femeie, de 61 de ani, toţi din oraşul Strehaia, pe numele cărora Tribunalul Bucureşti a emis mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

Bărbatul de 47 de ani a fost condamnat la 2 ani şi 6 luni de închisoare, bărbatul de 50 de ani la 1 an şi 6 luni de închisoare, iar femeia la 2 ani de închisoare, pentru săvârşirea unor infracţiuni de evaziune fiscală”, a transmis atunci Poliţia Judeţeană Mehedinţi.

Vezi și:  Andra a făcut anunțul. Încă puțin până la marele eveniment: “Vreau să vă anunț că în curând…”

Potrivit sursei citate anterior, mama lui Leo de la Strehaia a fost eliberată cu o lună în urmă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *