La scurt timp după ce a fost făcută ”bunică” de către soția lui Dani Oțil, Mihaela Rădulescu și-a uimit fanii

La scurt timp după ce a fost făcută ”bunică” de către soția lui Dani Oțil, Mihaela Rădulescu și-a uimit fanii de care se bucură pe rețelele de socializare. Vedeta nu pare afectată de cele auzite, așa că prezentatoarea TV a postat o fotografie pe pagina personală de Instagram, care i-a uimit pe internauți.

Mihaela Rădulescu se poate declara o mamă mândră și împlinită, iar acest lucru se vede clar din postările pe care le face pe rețelele de socializare.

La doar câteva zile după ce a fost ironizată în cadrul unei emisiuni de umor de către Gabriela Prisăcariu Oțil, soția fostului ei iubit, Mihaela pare că este mai fericită ca niciodată.

Vezi și:  Ce face soțul Andreei Esca atunci când o vede la Știrile Pro tv. Este un gest demn de admirat

Cum și-a uimit Mihaela Rădulescu fanii

Astfel, Mihaela Rădulescu a postat pe pagina personală de Instagram trei fotografii cu singurul ei copil, Ayan, care este un bărbat în toată regula acum. Fanii au rămas puțin șocați când au văzut cât de mare a crescut fiul ei.

Tânărul de 17 ani apărea în toate cele 3 poze, în New York, acolo unde el studiază. La prima vedere, ne putem da seama că băiatul i-a moștenit înălțimea mamei sale.

Băiatul vedetei de televiziune s-a mutat recent în Statele Unite ale Americii pentru a-și continua studiile. Mihaela se încrede foarte mult în învățământul din State, mai ales în cel universitar, de aceea a și fost de acord cu plecarea fiului său.

Vezi și:  L-a servit timp de 7 ani, chiar dacă acesta s-a purtat foarte urât cu ea.

„Cred foarte mult în sistemul de învăţământ american, cel universitar, chiar am fost fanul acestui sistem de învăţământ şi ştiam

dintotdeauna că, dacă vrei să-ţi îndrumi copilul spre o universitate de genul ăsta, trebuie să începi să-l pregăteşti din grădiniţă. Asta înseamnă că trebuie să te gândeşti şi la cantitatea de sporturi şi genul de sporturi pe care le face, trebuie să te gândeşti la instrumente muzicale – măcar să fie familiar cu ele.

Trebuie să te gândeşti la o cultură generală satisfăcătoare şi la o activitate socială, la rezultatele şcolare – pentru că toate astea ajung, la un moment dat, într-un dosar de aplicaţie la facultate. Dacă nu aveam grija asta din urmă să adun acolo nişte lucruri, nişte situaţii, acum nu avea nicio şansă la o şcoală din America, pentru că acolo aşa funcţionează lucrurile”, a mărturisit prezentatoarea de televiziune, la un moment dat.

Vezi și:  O Femeie Batrana A Intrat Intr-Un Salon De Cosmetica Si I-A Cerut Manichiuristei Sa Ii Faca Unghiile: „Stiu Ca Am Mainile Urate, Vreau O Culoare Simpla”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *