Kaufland a făcut anunțul! Toți românii sunt vizați din 16 septembrie

În ultima vreme au fost avut o mulțime de evenimente importante la nivel național, menite să aducă un aer proaspăt țării noastre. Aflăm acum că vineri, 16

septembrie, are loc un alt eveniment important, sărbătorit de toți românii. Vezi ce va avea loc la sfârșitul săptămânii și ce surprize a pregătit Kaufland pentru noi.

Călătorește cu doar cinci deșeuri!
Vineri, 16 Septembrie, are loc evenimentul privind Săptămâna Europeană a Mobilității, sărbătorit la nivel național printr-o campanie inedită desfășurată în 65 de orașe din țară. Fondatorii acestei idei au fost Asociația Act for Tomorrow și Kaufland România, în parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, în cadrul programului național Vinerea Verde.

Vezi și:  Blestemul Madalinei Manole! Ce i-a dezvaluit Mariei Dragomiroiu inainte sa moara: “Nimeni nu a fost langa ea”

Dacă la început se desfășura doar în nouă orașe, anul acesta, proiectul s-a extins în 65 de orașe din România. Astfel, locuitorii vor putea călători cu mijloacele de transport în comun în schimbul a cinci deșeuri, fără a mai plăti nimic. Mai exact, cine își dorește să profite de campanie trebuie să aducă cinci deșeuri la unul dintre magazinele Kaufland și vor primi în schimb un bilet cu două călătorii pentru mijloacele de transport în comun.

Principalul scop este încurajarea oamenilor de a circula cu mijloacele de transport în comun, precum și dezvoltarea ideii de reciclare. Totodată, campania are și un obiectiv social, acela de a accesibiliza transportul public.

Vezi și:  Elena Udrea, ELIBERATĂ din închisoare! E BREAKING NEWS!

“Extinderea campaniei este posibilă deoarece, începând cu 1 septembrie 2021, toate magazinele Kaufland din țară dispun de infrastructuri de reciclare de tip self-service pentru trei tipuri de ambalaje: PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru), compania devenind astfel primul retailer din România, care oferă o rețea de automate de reciclare la nivel național.”, se arată în anunțul Kaufland.

Campania se desfășoară pe 16 septembrie, în intervalul 09:00-17:00, în 134 de magazine Kaufland România. Lista completă a magazinelor participante poate fi consultată aici.

Toate PET-urile colectate în cadrul campaniei vor fi transmise către fabricile de reciclare, unde vor fi transformate în noi materiale. Acest eveniment a mai avut loc și în Roma (Italia), Istanbul (Turcia), Beijing (China), Surabaya (Indonezia) și a avut mare succes.

Vezi și:  Anunț îngrijorător: val de pneumonii atipice la copii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *