Kaufland a făcut anunțul! Toți clienții trebuie să afle

Anul acesta, în perioada 13 iulie – 11 octombrie 2022, Kaufland România îngheaţă preţurile a peste 1.000 de articole, ca parte a strategiei de încurajare a clienţilor să se bucure de fiecare răsfăţ al verii, fie că vorbim de salata de fructe preferată, desertul răcoros sau grătarele cu prietenii, conform unui comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, pe durata celor trei luni de campanie, în magazinele Kaufland din ţară toate produsele selectate vor avea un preţ constant, fără a suferi modificări.
Articolele incluse în campania “Vara asta îngheţăm preţurile” sunt semnalizate la raft şi acoperă toate categoriile de alimente şi produse nealimentare, precum: carne şi preparate din carne, lapte şi produse lactate, congelate, conserve, dulciuri şi cafea, detergenţi, cosmetice etc.

Vezi și:  Nu le mai fierbe în apă! Rețeta geniala pentru cele mai bune sarmale. Care este secretul unui gust perfect

Demersul este o continuare a eforturilor Kaufland de a găsi soluţii concrete în beneficiul bugetului clienţilor săi, alături de Eticheta Galbenă- garanţia Kaufland pentru cel mai bun preţ din piaţă, se mai arată în comunicat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *