Ionuț, românul condamnat la moarte în Malaezia, într-o stare extrem de gravă: ”Nu mai are dinți și e piele și os”

Ionuț Gologan, primul român condamnat la moarte în Malaezia, se află într-o stare extrem de gravă. Tatăl său spune că acesta a ajuns numai piele și os.
Distrus de durere, părintele românului spune că tânărul de 29 de ani a rămas fără dinți în gură, a fost bătut, chinuit și a slăbit, astfel că nimeni nu l-ar mai recunoaște.

Românul a fost condamnat la moarte prin spânzurare de către Curtea Federală de Justiție din Malaezia, în 2016.

Ionuț, românul condamnat la moarte în Malaezia, într-o stare extrem de gravă
Ionuț Gologan, românul care a fost condamnat la moarte în Malaezia, în 2016, a ajuns într-o situație extrem de grea din punct de vedere fizic.
Deși a scăpat în cele din urme de pedeapsa capitală, după ce a primit de 20 de ani de închisoare și 10 lovituri de baston, acesta traversează clipe grele după gratii.

Dumitru Gologan, tatăl acestuia, a vorbit despre experiența terifiantă a copilului său în Asia. În 2021 se împlinesc nouă ani de când Ionuț este după gratii, nouă ani în care, povestește tatăl, ”băiatul meu a rămas fără dinți în gură, a fost bătut și chinuit, a slăbit piele și os de nimeni nu l-ar mai recunoaște”.
”E greu, e foarte greu. E singurul meu copil. Băiatul meu a rămas fără dinți în gură, a fost bătut și chinuit, a slăbit piele și os de nimeni nu l-ar mai recunoaște.

Am fost ajutat cu bani, dar ce folos. Sentința e aceeași. Nu există acord diplomatic între cele două țări. Copilul meu a fost folosit.

Nici nu știa ce e în bagaj, la momentul la care i s-a găsit metamfetamina. Era un copil amărât de la țară, folosit de alții drept cărăuș. Ce-o fi fost în mintea lui.
Nici nu mai contează. Întreaga viața i-a fost distrusă, arată îngrozitor, nici vocea nu i-o mai recunosc când mai vorbim la telefon. Vrea în țară, vrea acasă, dar legile sunt foarte dure acolo pentru trafic de stupefiante.
Ne e foarte dor de el, știm că a greșit, dar nu merita o așa soartă”, a spus, cu ochii în lacrimi, tatăl lui Ionuț, Dumitru Gologan, pentru ObservatorulPh.
Ionuț Gologan, primul româna condamnat la moarte în Malaezia
Prahoveanul Ionuț Gologan este primul român care, inițial, a primit pedeapsa capitală pentru trafic de droguri.
Vezi și:  Dida Drăgan a revenit în România, după ani buni petrecuți în Elveția. Ce s-a întâmplat cu îndrăgita artistă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *