Horoscop 18 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu

Horoscop 18 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Berbecii să fie atenți, pentru că le sare țandăra foarte repede. Se și înflăcărează și entuziasmează repede, deci cumva sunt la polaritate. Fie le place, fie nu le place, dar măcar să lămuresc și ei, și ceilalți. 

Horoscop 18 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Pentru Tauri, ziua poate aduce, mai ales după-amiază o descoperire neplăcută, un secret, o acțiune neplăcută pe care o face cineva și sunt un pic dezamăgiţi. Atenție și cei care aceți drumuri după-amiază, mai multă atenție la circulație.

 

Horoscop 18 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Vezi și:  Ciuperci uriașe apărute în urma ploilor din ultima perioadă. “Ne e frică să mâncăm aşa ceva”

Pentru Gemeni, după-amiaza poate fi aducătoare de liniște și nemulțumire din partea unui prieten care nu prea are timp, nu prea e de găsit. 

Horoscop 18 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, relația cu cineva important sau care se impune, care-și impune voința, este periclitată astăzi, pentru că și Racii au ceva de spus, nu prea acceptă orice ordin și îl comentează. 

Horoscop 18 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Pentru Lei, ziua este aducătoare de investigații și cercetări cu privire la dreptate și adevăr. Își spun cuvântul, spun ce nu le convine, mai ales după-amiază și asta nu-i face mai liniștiți. 

Vezi și:  Calendar Ortodox 28 aprilie 2023: Ce sărbătoare este azi? Rugăciunea care te apără de toată boala și primejdia

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *