Grigore Leșe revine la TV. Cum se simte după accidentul vascular

Grigore Leșe este juratul emisiunii ”Vedeta populară” care, însă, s-a retras de ceva timp din cauza problemelor de sănătate.
Este cunoscut și iubit de o mulțime de oameni, deși nu a mai fost atât de activ. Prezentatorul vine acum cu vești bune și îi anunță pe fanii lui ca se întoarce pe micile ecrane.


Grigore Leșe și-a revenit după accidentul vascular
Grigore Leșe, unul dintre cele mai cunoscute nume ale muzicii populare din România, a suferit un accident vascular grav. A ajuns atunci la spital și a luat o pauză de la televiziune, pentru că proiectele prea multe și agitația nu îi făceau bine. A avut nevoie de o perioadă de recuperare, în care a avut grijă doar de sănătate.
Grigore Leșe a fost dintotdeauna un om bun, foarte credincios. Încă de mic a crescut printre oameni cu o credință puternică și l-a iubit pe Dumnezeu, iar acum a decis că trebuie să facă o schimbare în viața lui și să ia o pauză de la tot.
Cântărețul locuiește acum într-o casă din Complexul Parohial Sfântul Antonie cel Mare, unde și-a găsit liniștea. Și-a dorit să schimbe locul și oamenii din viața lui, iar traiul la mănăstire îl va ajuta să se pregătească și mai mult pentru întâlnirea cu Dumnezeu.
Locul în care este acum îl încarcă zilnic de energie pozitivă, de credință și îi amintește de copilărie.
“Câteodată este bine să schimbi locul și oamenii. Unde mă aflu în momentul acesta, este o lume a pregătirii sufletului pentru întâlnirea cu Dumnezeu, prin rugăciune.
Am fost crescut de bunicii mei în rugăciune, am rădăcină adâncă. Am crescut într-o comunitate țărănească, unde oamenii îl înconjoară pe Dumnezeu. Locul unde stau acum se potrivește cu locul copilăriei mele. Aici pot să creez și să trăiesc profund. Nu vreau să mă risipesc”, a declarat Leșe pentru Click.

Vezi și:  Cine sunt părinţii lui Cătălin Măruță și ce meserii au avut. Soțul Andrei chiar a vrut să-i calce pe urme tatălui său


Grigore Leșe revine la TV
Artistul și-a revenit complet după accidentul vascular de acum nouă luni. A dat peste cei mai buni medici și a avut parte de îngrijire așa cum trebuie. Acum, s-a recuperat și și-a reluat treptat activitatea. Spune că se simte foarte bine și nu mai are deloc simptome
Marele prezentator și artist este pregătit să revină pe micul ecran și să moderezed din nou cele două emisiuni TV. Mai mult, el va reveni și la catedră, ca profesor de muzică, unde este așteptat de elevii săi. În curând își va relua și concertele și deja pregătește două spectacole mari.
”Cu sănătatea sunt foarte bine, acum, la nouă luni de la accidentul vascular.
Revin la tv, pe scenă și la catedră. Se va face emisiunea ”Vedeta populară”, la TVR 1, și în acest sezon, cred că din octombrie, rămân juratul emisiunii, ca până acum. Iar la sfârșitul lunii septembrie, voi filma și pentru emisiunea mea, de la TVR 3. Voi avea interviuri interesante, cu oameni valoroși.

Vezi și:  Sunt căsătoriți de 13 ani, împreună de peste 20, au doi copii superbi și sunt fericiți, dar ajunseseră să doarmă în paturi separate


Mă întorc și la catedră, ca profesor, voi preda pentru studenți un curs de etnomuzicologie. Dar, mă pregătesc și pentru cele două mari spectacole, din Cluj și din Câmpulung”, a declarat artistul pentru EVZ.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *