Getuța Sterp și soțul ei au absolvit, dar Culiță și Daniela au lipsit

Getuța Sterp și soțul ei, Sebastian Crăciunescu, au încheiat recent un capitol important din viața lor, absolvind studiile universitare. Ceremonia de absolvire a fost marcată de momente emoționante și momente de recunoștință exprimate public pe rețelele de socializare. Însă, marii absenți au fost notați de fani și apropiați.

Emoțiile unei Zile Speciale
După ani de muncă și devotament, Getuța Sterp și Sebastian Crăciunescu au sărbătorit finalizarea studiilor universitare. Fotografiile postate pe rețelele de socializare au capturat bucuria și mândria acestui moment unic. Însoțiți de membrii apropiați ai familiei, cei doi absolvenți și-au împărtășit fericirea cu lumea întreagă.

Printre cei prezenți la ceremonie s-au numărat mama Geta, Ileana, soțul ei Daniel Aloman, precum și Iancu alături de viitoarea sa soție, Denisa Coțolan. Getuța a exprimat cuvinte de mulțumire și apreciere pentru sprijinul familiei: „Am făcut multe și nu ne oprim aici.”

Vezi și:  Valeriu Gheorghiță Și Monica Bîrlădeanu Se Căsătoresc! Iată Primele Detalii Despre Eveniment

Într-o astfel de zi, absența unor membri importanți ai familiei a fost observată. Cu toate acestea, Getuța și Sebastian au ales să se concentreze pe energia pozitivă și pe noul capitol care li se deschide în față.

O Petrecere de Neuitat pentru Milan
În altă ordine de idei, câteva zile înainte de festivitatea de absolvire, Culiță Sterp și Daniela Iliescu au organizat o petrecere pentru fiul lor, Milan, care a împlinit trei ani. Evenimentul a fost o explozie de bucurie și voie bună, însă a fost marcat și de câteva absențe notabile.

Printre cei care nu au fost prezenți s-au numărat mama lui Getuța și fiica sa cea mică. Ulterior, Daniela Iliescu a clarificat că toți membrii familiei au fost invitați la sărbătoarea micuțului Milan. Această clarificare a venit pentru a liniști spiritele și pentru a sublinia faptul că unitatea familiei este deosebit de importantă.

Vezi și:  Prognoza Meteo Pentru Următoarele Săptămâni: Schimbări De Temperatură Și Precipitații.

Petrecerea lui Milan a fost un eveniment fericit, completat de prezența prietenilor și a familiei, chiar dacă nu toți au putut participa. „Ne străduim să fim alături de cei dragi în momentele importante”, a declarat Daniela.

Festivitatea de Absolvire și Marii Absenți
Un alt punct de discuție din ultimele zile a fost absența lui Culiță Sterp și a Danielei Iliescu de la festivitatea de absolvire a lui Getuța și Sebastian. În imaginile postate online, se poate observa că doar câțiva membri ai familiei Sterp au fost prezenți. Deși această absență a stârnit speculații, Getuța a preferat să se concentreze pe aspectele pozitive ale zilei.

„Suntem recunoscători pentru toți cei care ne-au sprijinit în această călătorie”, a scris Getuța pe rețelele de socializare. Această abordare pozitivă demonstrează nu doar maturitatea, ci și dorința de a păstra armonia în familie.

Vezi și:  România Educată! Un elev umilește o profesoară de matematică. „O să vă fac catalogul guler” – VIDEO

În ciuda absențelor notabile, evenimentul a fost unul memorabil, marcând sfârșitul unei etape și începutul alteia. Getuța și Sebastian și-au exprimat clar intenția de a continua să facă multe lucruri împreună, atât pe plan profesional, cât și personal.

Prin toate aceste momente, familia Sterp continuă să fie un exemplu de unitate și perseverență, chiar și atunci când circumstanțele nu sunt întotdeauna ideale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *