Florin Piersic Jr. dezvăluie adevărul despre ruptura cu tatăl său. Ce a dus la separarea de marele actor acum 20 de ani

Florin Piersic Jr a dezvăluit într-un recent interviu acordat jurnalistei Denise Rifai motivele profunde ale deteriorării relației sale cu tatăl său, celebrul actor Florin Piersic. În ciuda reputației sale de legendă în teatrul și cinematografia românească, Florin Piersic (în vârstă de 88 de ani) se confruntă cu o ruptură dureroasă în relația sa cu fiul său, Florin Piersic Jr (în vârstă de 55 de ani), care a moștenit pasiunea și talentul său pentru actorie, cucerind la rândul său industria filmului.

În cadrul emisiunii “40 de întrebări” cu Denise Rifai, Florin Piersic Jr a expus deschis momentul în care legătura lor a început să se deterioreze, indicând anul 2004 ca punct de cotitură. Aparent, discrepanțele lor au devenit evidente în timpul premierei unui proiect al lui Florin Piersic Jr, când reacția tatălui său a fost percepută ca lipsă de apreciere pentru munca fiului său.

Florin Piersic Jr a povestit că la acea vreme, în ciuda sentimentului său puternic de implicare în proiect și al legăturii strânse cu echipa, reacția lui Florin Piersic la eveniment l-a afectat profund. Acest gest a fost perceput ca o lipsă de recunoaștere și susținere din partea tatălui său, un moment care a contribuit la distanțarea lor emoțională.

Cu o perspectivă matură, Florin Piersic Jr a exprimat dificultatea de a înțelege gestul tatălui său din acel moment, subliniind că acum, având proprii săi copii, este și mai complicat să-și justifice acțiunile. Cu toate acestea, el a subliniat că a ales să-și ierte tatăl, deși gestul rămâne greu de înțeles. Adevărata provocare în această situație pare să fie competiția implicită între ei și incapacitatea tatălui său de a aprecia și de a susține munca și pasiunea fiului său, chiar și în ciuda imperfecțiunilor proiectului respectiv.

Vezi și:  Ce i-a interzis soțul Getuței Sterp să mai facă după căsătorie. Sora lui Culiță Sterp nu a fost deloc fericită: „Trebuie să ne urmăm destinul”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *