Elena Udrea, mesaj din închisoare: „Vreau să cer și eu să fiu considerată nebună”

Elena Udrea, aflată în închisoare la penitenciarul de femei de la Târgșor, cu o condamnare de 6 ani de închisoare, a postat un mesaj surprinzător pe pagina sa de Facebook. Ea solicită, ironic, să fie considerată nebună ca să fie lăsată în libertate ca și alți infractori notorii, dând exemplul milionarului criminal de la Brașov.

Elena Udrea este încarcerată la Penitenciarul Târgșor de la începutul lunii iunie după ce a fost extrădată din Bulgaria. Aceasta are de executat o pedeapsă de 6 ani de închisoare primită în dosarul Gala Bute.

Elena Udrea este surprinsă de modul în care funcționează justiția în România.

„Văzând cum criminalul din Brasov, cel care acum trei ani si-a omorat bunica, a fost trimis acasa fara sa fie tras la răspundere, pe motiv ca fost lipsit de discernământ la momentul crimei, ma gandesc sa cer si

Vezi și:  Drama prin care a trecut Vlăduţa Lupău! A mers direct la spital: Doctorul mi-a zis că …

eu sa fiu declarata nebuna si lipsita de discernământ pentru ca m-am implicat in aducerea campionului Mondial la box, Lucian Bute, sa boxeze in Romania”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Udrea: „Doar un nebun și-ar fi riscat libertatea, cariera, ba chiar și viața”

Elena Udrea acuză „abuzul facut de cei 4 judecatori ai ICCJ in 7 aprilie care au incalcat atat Constitutia

României cat si Deciziile CCR nr. 685/2018 si CJUE din 212.12.2021si au refuzat rejudecarea in conditii de legalitate a dosarului Gala Bure”, pe fondul problemei, prin sentinta care trebuia sa fie desfiintată și nu a fost.
Fostul ministru spune că a fost condamnata in 2018 la 6 ani de inchisoare pentru ca a cerut angajatilor

Vezi și:  ACTUALITATE Dictatura Comunistă De La Beijing Spionează Prin TikTok

ministerului „sa gaseasca SOLUTIILE LEGALE pentru MDRT sa poata face publicitate brandului turistic al României in timpul Galei de Box, Campion pentru Romania”, organizata la Bucuresti in iulie 2010, (citat din Rechizitoriu).

„In aceasta Gala, campionul mondial la Box de la aceea data, românul Lucian Bute, a castigat prin K.O centura IBF.

Gala Bute fiind cel mai mare eveniment sportiv organizat vreodata in Romania si cu cea mai mare

audienta la toate categoriile, pe plan national si international, meciul lui Bute fiind retransmis de cateva ori chiar pe CNN, Euronews, Eurosport si alte canale tv”, spune Udrea.

Elena Udrea se apără că a vrut sa promoveze pe bani europeni brandul turistic al României la acest eveniment și a și reușit.

„Ca urmare, văzând soluția din cazul lui Cămârzan? Vreau sa cer si eu sa fiu considerata nebuna si fara discernământ, pentru ca doar un nebun si-ar fi riscat libertatea, cariera, ba chiar si viata, daca ne gandim

Vezi și:  Românii din străinătate au 15 zile să se întoarcă în țară în caz de război. Proiectul de lege publicat a fost aprobat ce se intampla de maine

la ce i se întâmpla lui Rudel Obreja, victima colaterala a acestui abuz, pentru a face ceva bun pentru tara!”, a precizat fostul ministru.

Potrivit lui Udrea, nimeni până atunci și nici după Gala Bute nu a mai reușit sa organizeze ceva macar asemănător în România.

„Oamenii sanatosi la minte, nu fac nimic, se bucura linistiti de functiile lor si de privilegiile aferente, fara sa realizeze ceva si pentru tara, dar sunt liberi si fericiti! In timp ce eu ma lupt pentru dreptul de a-mi întâlni copilul de 3 ani, in pușcărie”, încheue mesajul Elena Udrea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *