E VESTEA TRISTA A ZILEI! Un mare actor s-a stins din viață

E VESTEA TRISTA A ZILEI! Un mare actor s-a stins din viață

Este zi de doliu în lumea filmului internațional! Un mare actor s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani, iar el este plâns acum de o lume întreagă, deoarece a adus zâmbetul pe buze multor persoane. Este vorba despre un actor, interpretul unui legendar personaj mexican, animator, dar și om de afaceri. Iată despre cine este vorba, de fapt!

Doliu în lumea filmului! Un mare actor al filmului internațional s-a stins din viață ieri, 25 martie, la vârsta de 88 de ani.

Doliu în lumea filmului internațional! A murit un mare actor

Marele actor mexican Xavier Lopez Rodriguez s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani. A fost interpretul legendarului personaj Chabelo. Actorul a avut emisiunea de jocuri pentru copii En Familia con Chabelo, „Timpul familiei cu Chabelo

Vezi și:  Mihai Voropchievici: horoscopul săptămânii. Zodia protejată de astre

Doliu în lumea filmului! Un mare actor al filmului internațional s-a stins din viață ieri, 25 martie, la vârsta de 88 de ani.

Doliu în lumea filmului internațional! A murit un mare actor

Marele actor mexican Xavier Lopez Rodriguez s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani. A fost interpretul legendarului personaj Chabelo. Actorul a avut emisiunea de jocuri pentru copii En Familia con Chabelo, „Timpul familiei cu Chabelo”.

Emisiunea actorului era difuzată în fiecare duminică, în direct și ținea 45 de minute. Pentru difuzarea lui fără precedent a emisiunii En Familia con Chabelo, actorul a intrat în Cartea Recordurilor Guinness.

Conform News, de-a lungul timpului, foarte multe generații au crescut cu filmele, albumele și serialele de televiziune ale actorului Xavier Lopez Rodriguez. Pentru BBC, jurnalista mexicană Laura Martínez a declarat că „Nu există nicio persoană mexicană care să nu ştie cine este Chabelo”.

Vezi și:  De ce să porți roșu de Revelion. Ce spun psihologii despre această culoare ambivalentă

Cine a fost Xavier Lopez Rodriguez

Xavier Lopez Rodriguez s-a născut pe data de 17 februarie 1935, iar părinții lui erau din Chicago. Ulterior, el și familia lui, dar și cele două surori ale acestuia s-au mutat în oraşul central mexican León.

Când avea 18 ani, în timpul războiului din Coreea, acesta a fost recrutat în armata Statelor Unite ale Americii. Conflictul s-a terminat înainte ca el să participe și ulterior s-a întors în Mexic, unde a început să studieze medicina. A lucrat ca medic la o clinică privată din Mexic, dar mai apoi s-a dus să lucreze cu jumătate de normă ca asistent la postul mexican Televisa.

Vezi și:  Horoscop 1-15 august 2022, cu Cristina Demetrescu. Conjunctură nefavorabilă pentru mai multe zodii

După acest job, Xavier Lopez Rodriguez a înlocuit actorii care întârziua la spectacole, iar într-o zi, acesta a fost pus să citească o glumă despre un băiat pe nume Chabelo, chiar în direct. Așa a devenit actor, astfel că în anul 1950 și-a lansat emisiunea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *