Durere în lumea manelelor!

Dezvăluiri despre fiul lui Nicolae Guță! Manelistul și-a desființat propriul fiu, după ce acesta a condus sub influența drogurilor. Manelistul nu s-a sfiit să spună ce părere are despre situația acestuia.

Dezvăluiri despre fiul lui Nicolae Guță

Dezvăluiri despre fiul lui Nicolae Guță! Manelistul a vorbit fără ocolișuri după ce fiul său a fost prins conducând sub influența drogurilor.

Manelistul a spus că nu este surprins, având în vedere că Nicu Guță duce de mai mult timp o viață haotică, plină de droguri și alcool.

„Ce s-a întâmplat nu mă miră. Mi se pare totul normal și ok în modul în care își duce el viața, adică nu e viață, până la urmă. E distrugere de viață. El are probleme cu stația de calcul, la el nu merge stația de calcul, e defectă într-un mod în care nu se mai repară. (…)

Are o viață nu haotică, dezastruoasă. Dacă scriam cât am discutat cu el, probabil că ieșea un dosar, un milion de pagini”, a declarat acesta pentru Antena Stars, relatează Spynews.

Nicu Guță a fost implicat în mai multe accidente

Nicolae Guță a adăugat că de-a lungul timpului, fiul său a fost implicat în mai multe accidente, viața lui fiind pusă în pericol de multe ori.

Vezi și:  Soții Zelenski, criticați pentru apariția în Vogue. „Ucrainenii mor zilnic, iar ei pozează în revistă”

Artistul a spus că în loc să învețe ceva din faptul că a scăpat de fiecare dată cu viață, Nicu Guță continuă să comită aceleași greșeli.

„La ce bubuituri și-a dat el… La ultimul accident, sau nu știu la care dintre ele, că a avut mai multe, la ce bubuituri și-a dat de au venit cu elicopterul, și-au tăiat mașina, operat 13 ore, apoi 15 ore, apoi 10 ore, ce a pățit acum e ceva banal, e cum ar fi o repetiție, cum facem noi lăutarii. Nu am luat legătura cu el pentru că nu mă mai interesează demult ce face el.

Dacă el nu mai ține la viața lui și dacă el a ales o viața draconică și varianta cea mai rea… El trebuia să nu mai fie în viață de la accidentul ăla. A avut noroc și a scăpat și în loc să își vadă de treaba lui o comite din nou și din nou”, a spus manelistul.

Nicu Guță
SURSA FOTO: wowbiz.ro

Nicu Guță, prins conducând sub influența drogurilor

Pe 2 septembrie, în noaptea de sâmbătă spre duminică, Nicu Guță a fost prins drogat la volan pe strada Livezeni din Petroșani, după ce a sărit, cu mașina pe care o conducea, într-un șanț.Acesta a fost testat cu aparatul Drug-Test și a ieșit pozitiv pentru substanță psihotropă.

Vezi și:  Scapă de riduri și pete de pe față – Folosește acest amestec de ulei de cocos și bicarbonat

De asemenea, i-au fost recoltate probe biologice în vederea determinării prezenței și cantităților de substanțe interzise în organism.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *