Durere fără margini în jurul sicriului femeii ucise de rechin în Egipt. Imagini tulburătoare

Trupul femeii din Suceava ucisă de rechin în Egipt a fost depus la Biserica Sfânta Vineri din oraș.

Rude și prieteni, împietriți de durere, au venit la capelă pentru a-și lua rămas bun.

Roxana Alina Donisan avea 44 de ani și era funcționară la Direcția de Finanțe din municipiul Suceava. Femeia era îndrăgostită de stațiunea Hurghada din Egipt unde și-a găsit și sfârșitul.

Durere fără margini în jurul sicriului femeii ucise de rechin în Egipt
Potrivit publicației Monitorul de Suceava, în jurul orei 13:00, în faţa capelei Bisericii „Sf. Vineri” s-au aflat părinții Roxanei Donisan, împreună cu alte rude, cunoscuți, vecini, dar și foști colegi de la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Suceava.

Vezi și:  Anuntul Momentului Despre Nadia Comaneci.

Zeci de oameni au vrut să-și ia rămas bun de la Roxana Donisan.

Slujba de înmormântare va avea loc luni, 11 iulie, la ora 12:00, la Biserica „Sf. Vineri” din municipiul Suceava, apoi Roxana Alina Donisan va fi înhumată în cimitirul Bisericii „Sf. Vineri” din cartierul „George Enescu”.

Îndrăgostită de Hurghada
Mama Roxanei Denisan a povestit că fiica ei era îndrăgostită de stațiunea Hurghada din Egipt și era pentru a treia oară acolo, iar de data asta își luase chiar două sejururi.

Colegii de la Administrația Financiară și-au amintit cât de fericită era Roxana Donisan că a prins oferta last minute: „Era foarte fericită că pleacă în această vacanță, abia aștepta să ajungă. Au sunat-o de la agenția de turism că au un loc, era ultimul bilet la avion”, a declarat pentru publicația suceveană Anca Boca.

Vezi și:  Efectele uleiului de masline pe stomacul gol

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *