Drumul Plin De Durere Al Actriței Rodica Popescu Bitănescu Dezvăluit În Premieră

Rodica Popescu Bitănescu: viața din spatele zâmbetului

Cu un zâmbet larg și o energie ce te face să fii aproape sigur că viața ei a fost una fericită, actrița Rodica Popescu Bitănescu a reușit să aducă zâmbetele pe buzele multor români de-a lungul anilor. Cu toate acestea, viața ei nu a fost atât de ușoară precum pare. Într-o emisiune TV, actrița a dezvăluit dramele prin care a trecut încă din copilărie.

Copilăria și naționalizarea

Rodica Popescu Bitănescu s-a născut în Răsuceni și și-a petrecut primii ani de viață la țară. Tatăl ei avea o mică moșie, însă naționalizarea din 1948 a schimbat totul. La vârsta de 9 ani, a fugit împreună cu familia la București, unde au locuit într-un subsol. Abia mai târziu s-au mutat într-un apartament din Iași.

Vezi și:  O fetiţă de 9 ani este însărcinată în 5 luni! Este cutremurător cine este tatăl copilului

Drama tăinuită a tatălui său

În perioada studenției, tatăl actriței a fost reținut politic, iar ea nu a putut niciodată să-l viziteze. Însă, Rodica Popescu Bitănescu a decis să țină ascuns acest lucru pentru a nu-și pune cariera și căsnicia în pericol. „Nu consider un păcat că m-am ascuns. Eu nu i-am povestit soțului meu. Mi-a fost frică să nu se sperie. Toți colegii lui îl sfătuiau să nu se însoare cu o actriță. La căsătoria noastră, tata nu mai era. Nu voia nimeni să mă ia de nevastă. Eram și nemâncată. Îmi era și foame. Nu visam decât să găsesc pe unul să-mi dea să mănânc”, a explicat actrița.

Vezi și:  Imaginile uitate cu Monica Gabor. Cum arăta fosta soție a lui Irinel Columbeanu la 20 de ani

Moartea tatălui și îngrijirea mamei

În cadrul aceleiași emisiuni TV, actrița a povestit și ziua în care a aflat că tatăl ei s-a stins din viață. Rodica Popescu Bitănescu a fost alături de mama ei, pe care a fost nevoită să o îngrijească de una singură. „Aș fi vrut să mor odată cu ea să nu mai chinuiască. A stat la pat 7 ani de zile nemișcată. O găseam pe spate cu escare, cu răni”, a recunoscut vedeta.

Lupta cu boala

Ba mai mult, în perioada gripei asiatice, Rodica Popescu Bitănescu s-a îmbolnăvit grav, fiind la un pas de moarte. „Eu era să mor. Dacă mișcam capul îmi curgea sânge din nas până se umplea fundul unui lighean de metal”, a spus ea.

Vezi și:  Taina Sfântului Maslu deschide bolnavului ușa vindecării trupești și sufletești. Pentru alinarea suferințelor celor bolnavi există o Taină

Chiar dacă viața i-a pus la încercare puterea interioară, Rodica Popescu Bitănescu a reușit să rămână pozitivă și să aducă bucurie în sufletele altora. Acum, fanii au posibilitatea de a cunoaște povestea din spatele zâmbetului ei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *