Doliu uriaş! A murit un mare actor al României: Cu adâncă durere, anunțăm…

Lumea teatrului a suferit o mare pierdere. Unul dintre cei mai cunoscuți actori din Iași s-a stins din viață. De-a lungul carierei sale, a jucat în nenumărate piese de teatru, cele mai multe pe scena Teatrului Național Iași.

Lumea artistică este în doliu, după ce Constantin Avădanei, unul dintre cei mai cunoscuți actori din Iași, s-a stins din viață.

 

A murit actorul Constantin Avădanei
Anunțul a fost făcut de Teatrul Național Iași, unde Constantin Avădanei a lucrat.

„Doliu în sufletele noastre. Cu adâncă durere, anunțăm plecarea dintre noi a actorului CONSTANTIN AVĂDANEI. Un talent extraordinar, un om generos, care și-a iubit enorm publicul, colegii și scena, un prieten de drum lung, care ne oferea bucurie și susținere.

Echipa Teatrului Național Iași este alături de familia îndoliată. Dumnezeu să-l odihnească în pace și lumină!”, a transmis Teatrul Național Iași pe Facebook.

Vezi și:  Horoscop LUNI 4 septembrie 2023. Zodia pentru care toate planurile merg ca pe roate

Constantin Avădanei a jucat în nenumărate piese de teatru. Cele mai multe roluri le-a interpretat pe scena Teatrului Național Iași, unde a fost angajat încă din anul 1981.

„Constantin Avădanei s-a născut pe 27 mai 1951, la Bârlad. A absolvit IATC în anul 1977 la clasa prof. Moni Ghelerter – Zoe Anghel Stanca, susţinând examenul de licenţă cu rolul Nelu din „Cocoşul de tablă” de V. Rebreanu şi Topitorul de nasturi din „Peer Gynt” de Henrik Ibsen.

Între 1977-1981 a fost actor al Teatrului „V. I. Popa” Bârlad, iar din 1981 este angajat la Naţionalul ieşean. Premii de interpretare în 1981 şi 1984 (Gala Tânărului Actor) – debut Matei Vişniec, „Sufleurul fricii”.”, a mai precizat Teatrul Național Iași.

Lăutarul George Ciucă a murit la doar 21 de ani

Aceasta nu este însă singura pierdere care a îndurerat România recent. George Ciucă, un tânăr lăutar din comuna Coseşti, judeţul Argeş, a decedat la doar 21 de ani. Acesta și-a pierdut viața într-un accident rutier provocat de el însuși.

Vezi și:  Ce șoc a avut o femeie după ce i-a dat 50 de lei unui cerșetor din Iași: „Nu-ți amintești de mine?! Noi doi am fost…” Cine era de fapt bărbatul:

Potrivit informațiilor obținute de Realitatea PLUS, tânărul respectiv circula cu viteză foarte mare, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului, a ieşit de pe carosabil, s-a izbit violent de un copac şi de un autoturism parcat, apoi a fost aruncat în curtea unei case. Din păcate, medicii ajunşi la locul accidentului nu i-au putut salva viața.

Daniela Ciucă, sora sa, a făcut nefericitul anunț duminică, 11 iunie 2023, prin intermediul rețelelor sociale.

„Astăzi, sufletul meu a plecat, bucuria și mândria familiei mele a plecat, Dumnezeu a vrut să ni-l ia și nu o să știm niciodată de ce, el era pâinea lui Dumnezeu, un copil cu suflet bun și cu toată viața înainte… nu îmi vine să cred că am ajuns să scriu asta despre fratele meu.

Vezi și:  Cel mai bun somnifer natural! Ce sa iei seara ca sa scapi de insomnie si dureri de cap

Dumnezeu să te odihnească în pace și să te apere frățiorul meu că aici nu a mai vrut să te apere, vei fi cu noi și în inimile noastre toată viața, ai fost cel mai bun frate, prieten și copil, ne-ai făcut mândrii de tine și de sufletul pe care îl ai în fiecare zi. Te iubim enorm de mult!

Vă mulțumesc din suflet pentru mesajele voastre, dar o să vă rog să nu îmi mai scrieți, ne este foarte greu și nu pot vorbi încă despre fratele meu la trecut. Vă voi ține la curent când îl vom aduce acasă pentru cine dorește să-i fie alături pe ultimul drum.”, a scris, duminică, Daniela Ciucă pe contul ei de Facebook.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *