Doliu ….S-a stins un nume urias

Doliu în lumea afaceriștilor. S-a stins un nume uriaș, cunoscut și în România!

Este zi de doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un nume uriaș, cunoscut și în România. Afaceristul a murit la vârsta de 78 de ani, iar potrivit primelor informații apărute, acesta a murit pe fondul unei afecțiuni de sănătate cu care s-a confruntat de mai mult timp. O lume întreagă îl plânge acum!

  • Zi de doliu în lumea afaceriștilor
  • A murit un nume uriaș, cunoscut și în țara noastră

Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un mare om de afaceri, la vârstă de 78 de ani, care era cunoscut și în țara noastră. Conform primelor informații apărute, acesta suferea de mai mult timp de câteva afecțiuni de sănătate.

Doliu în lumea afaceriștilor. S-a stins un nume uriaș, cunoscut și în România!

S-a stins din viață Dietrich Mateschitz, fondatorul Red Bull. Miliardarul austriac a murit la vârsta de 78 de ani, din cauza unor afecțiuni de sănătate cu care se confrunta de mai mult timp. Anunțul trist despre decesul afaceristului a fost făcut astăzi, 23 octombrie, de personalul angajat al Red Bull.

Vezi și:  Medicul Alexandru-Vlad Ciurea dezvăluie: “Mâncarea naturală, de la țară, este cel mai important supliment pentru organism”

Nu există foarte multe detalii despre cauza morții omului de afaceri, însă cert este că acesta s-a stins din viață pentru că a pierdut lupta cu cancerul. Potrivit informațiilor apărute pe canalele oficiale Red Bull, Dietrich Mateschitz suferea de mai multă vreme de această boală cruntă.

„Am aflat cu mare tristețe despre moartea lui Dietrich. A fost un om incredibil! A iubit Formula 1. Îi datorăm foarte mult ca echipă. Ceea ce și-ar fi dorit mai mult decât orice ar fi fost să-și vadă cele două mașini pe care le deținea, astăzi, în calificări. Sunt alături de familia sa, cu gândurile mele”, a mărturisit Christian Horner, directorul echipei Jaguar F1, pe care Dietrich Mateschitz a redenumit-o drept Red Bull.

În anul 1984, Dietrich Mateschitz a fondat compania Red Bull de băuturi energizante. După două decenii, afaceristul a cumpărat echipa Jaguar F1 de Formula 1. Un sezon mai târziu al competițiilor, acesta a redenumit-o după compania de băuturi energizante. Decesul trist al omului de afaceri a fost anunțat chiar înainte de competiția „Circuit of Americas”, din Austin, Texas, la care participa și echipa sa.

Vezi și:  O Mamă Și-A Auzit Fiica Plângând, S-A Dus În Grabă S-O Liniștească. Când A Intrat În Cameră I-Au Tremurat Picioarele. Iată Cum Și-A Găsit Fiica..

Dietrich Mateschitz a lăsat în urma sa o moștenire uriașă în Formula 1

Dietrich Mateschitz a lăsat în urma sa o moștenire uriașă în Formula 1, dar și în domeniul afacerilor. Miliardarul a fondat una dintre cele mai de succes echipe din Formula 1 ale epocii moderne, construind o legătură extrem de puternică cu membrii echipei. În domeniul curselor, afaceristul a fost forța motrice din spatele tranziției Red Bull. De altfel, pmul de afaceri a deținut 49% din brandul Red Bull de băuturi energizante.

Emoția de pe fețele membrilor echipei miliardarului austriac a fost una inconfundabilă. Max Verstappen, campion mondial de Formula 1 în anul 2021 și anul 2022, care a colaborat în echipa Red Bull încă din anul 2016, i-a adus un omagiu emoționant fondatorului companiei Red Bull.

Vezi și:  Anunț Trist Despre Anca Țurcașiu. A Izbucnit În Lacrimi. Ce S-A Întâmplat Cu Marea Vedetă

După calificările din Austin, Max Verstappen a transmis un mesaj emoționant de condoleanțe familiei omului de afaceri. Printre alte vorbe pe care le-a spus, campionul mondial a precizat și că îi datorează succesul lui Dietrich Mateschitz.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *