Doliu în toată România! A murit marele actor care a învins lupta împotriva kilogramelor în plus

O altă veste rea lovește România, după ce au avut loc numeroase tragedii în ultima vreme.

Aflăm acum că unul dintre cei mai cunoscuți actori din țară, care a luptat mult timp cu kilogramele în plus,

a plecat dintre noi în mod subit.

Claudiu Pop, actorul care în urmă cu câțiva ani a șocat România după ce a reușit să slăbească 80 de kilograme într-un an, înregistrând o reușită extrem de mare, a murit. Toți cei care l-au cunoscut sunt șocați și spun că nu se așteptau la o asemenea tragedie.


Nu sunt cunoscute în acest moment circumstanțele decesului lui Claudiu Pop și familia nu a făcut declarații despre acest aspect. Tot ce se cunoaște este că priveghiul va avea loc, mâine, de la ora 19:00, la noua capelă din comuna Gârdani, iar înmormântarea va avea loc, miercuri, de la ora 13:00. Sunt așteptați toți cei care l-au cunoscut și au colaborat cu el de-a lungul anilor.
de a scăpa de kilogramele în plus. Acesta cântarea peste 200 de kilograme și a reușit să scape de 80 dintre ele în doar un an. Era cunoscut sub numele de Akebono și a fost un comediant și un îndrăgit realizator de emisiuni la televiziunile din Baia Mare.

Vezi și:  Acest Om Lucra Cu Calul Lui Cand Deodata A Venit O Furtuna Mare. Toata Lum

Familia este devastată
Prietenii și familia sunt îngroziți și mesajele de condoleanțe au curs pe rețelele de socializare. Fratele marelui comediant a postat un mesaj de adio pentru luptător, la care cei care îl cunoșteau au reacționat imediat.

Claudiu Pop a lansat o carte de Nutriție, care a avut mare succes. Mulți i-au urmat exemplul, deși a mărturisit că nu este deloc ușor să facă un asemenea pas spre transformare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *