Doliu imens! A murit cea mai iubită artistă a momentului

Este doliu uriaș în lumea internațională a muzicii, după ce o îndrăgită artistă a decedat în mod fulgerător. A fost cunoscută în toată lumea și a scris istorie în acest domeniu. Nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie, dar boala i-a pus capac marii artiste.

A murit Linda de Suza

Este doliu în toată lumea, după ce una dintre cele mai mari artiste ale momentului a pierit în mod fulgerător! Este vorba despre cântăreața Linda de Suza, care a murit miercuri, 28 decembrie, la vârsta de 74 de ani.

Marea artistă se afla la Spitalul din Gisors, în Franța, unde era internată. Anunțul a fost făcut de către agentul ei, Fabien Lecoeuvre, care a precizat că a murit din cauza infectării cu coronavirus. Din cauza bolii, a fost victima unei „insuficiențe respiratorii”, pentru care medicii nu au mai putut face nimic.

Vezi și:  Mesaj pentru cei care vor să-i aducă un ultim omagiu reginei! Anunț de la palat

Covidul nu a fost singurul motiv care i-a distrus viața celebrei artiste. Potrivit revistei ‘France Dimanche’, Linda de Suza a suferit mult în ultimii ani. Mai exact, se lupta cu tulburări psihice care îi provocau halucinații și o determinau să nu mai mănânce, devenind din ce în ce mai slăbită. Din acest motiv, organismul ei nu a mai rezistat și nu a răspuns nici la tratament.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *