Divorțul anului în România! Vestea cumplită a venit chiar acum: Nu există altă variantă

Traian Spak și Andreea Antonescu nu mai formează un cuplu de patru ani, însă aceștia nu au divorțat oficial. Andreea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de noul ei iubit, Victor, de la care așteaptă un copil, iar Traian urmează să revină în România pentru a finaliza în mod oficial divorțul.

Puțină lume știe că divorțul dintre Andreea Antonescu și Traian Spak nu s-a concretizat în urmă cu patru ani, atunci când au dezvăluit că vor merge pe drumuri separate.

Cei doi, însă, au rămas foarte buni prieteni nu doar de dragul fiicei lor, Sienna, ci și pentru toți anii în care au împărțit bune și rele.

Între timp, ambii au putut să-și refacă viețile, iar vedeta nu a stat deloc degeaba. În urmă cu câteva zile, ea a anunțat că trăiește una dintre cele mai frumoase momente din viața ei, căci urmează să devină mamă pentru a doua oară.

Vezi și:  Bancul de duminică | „Iubitule, te-am sunat. De ce nu îmi răspunzi?”. „M-a mușcat Alina”

Acum, lui Traian Spak nu i-a mai rămas decât un singur lucru de făcut!

Traian Spak și Andreea Antonescu divorțează, după patru ani în care au stat despărțiți
Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de noul ei iubit, iar lucrurile între cei doi sunt cât se poate de serioase, căci urmează ca în doar câteva luni să devină părinți.

Totuși, există un mic obstacol care, însă, se va rezolva numaidecât luna viitoare. Este vorba despre divorțul Andreei Antonescu de Traian Spak, care și la acest moment sunt căsătoriți în acte.

Fostul soț al artistei se va întoarce în România pentru a pune capăt definitiv căsniciei.

Vezi și:  Vestea tristă a zilei. Din păcate este vorba despre Florin Salam

„Traian vine luna viitoare în România.

El nu a fost de foarte mulți ani, dar vine pentru Andreea și Victor, tocmai pentru ca ei să poată creștina copilul cum trebuie și ca micuțul să aibă numele tatălui.

Luna viitoare divorțează la notar, nu există altă variantă.

Copilul nu va purta numele lui Traian, nu este o situație pe care să o dorească cineva, așa că se va pronunța divorțul, toată lumea e fericită.

Traian și Andreea oricum nu mai sunt împreună de patru ani, ei au păstrat o relație bună pentru Sienna, dar și din respect pentru ei, că au fost, totuși, căsătoriți atâția ani”, au declarat din anturajul Andreei Antonescu, pentru click.ro.

Andreea Antonescu a dat vestea că este însărcinată

Vezi și:  Zodia protejată de îngeri în luna martie. Acești nativi vor avea parte numai de fericire

A fost o surpriză și pentru Andreea Antonescu să afle că este însărcinată, căci nu s-a confruntat cu simptome specifice, însă, abia după ce s-a asigurat că bebelușul este bine, iar sarcina este avansată, a decis să împărtășească aceasta bucurie a ei și cu fanii de pe rețelele sociale.

„A doua minune din viața mea!

Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de iubitul meu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre!

Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media!

Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile frumoase!”, a scris vedeta pe Instagram.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *