Din pacate, e adevarat! Anuntul facut de fiicele Nikitei: “Mama e in coma de duminica”

O veste trista a venit ca un fulger! Nikita a devenit cunoscuta in Romania in anii 2000 atunci cand nu era emisiune TV in ca sa nu apara!
De cativa ani, Mihaela Ispas s-a mutat in Spania, acolo unde si-a intemeiat o familie! Potrivit ultimelor informatii, ea s-ar afla acum in stare grava in spital!
Potrivit celor mai recente informații despre Nikita, blonda s-ar afla într-o stare critică de sănătate și este pe patul de moarte, în comă.


Totul s-a aflat, în mod surprinzător, de pe rețelele de socializare ale fostei vedete, iar anunțul a fost făcut de fetele sale, care au ținut să ceară ajutorul internauților, în ceea ce privește starea de sănătate a mamei lor.
Mihaela Ispas ar fi în comă de pe data de 31 iulie, de duminică, mai exact, iar îngrijorarea este cu atât mai mare cu cât fiicele „fetei de cartier” nu au răspuns solicitărilor jurnaliștilor de la SpyNews și nu au oferit mai multe detalii despre starea de sănătate a fiicei lor.
Rămâne de văzut dacă informația este, într-adevăr, reală, sau dacă Nikitei i s-au spart conturile de pe rețelele de socializare și vestea îngrozitoare este o glumă nesărată.
„Mama e în comă de duminică. Noi, Cristina și Vanessa, vă rugăm să vă rugați să vină acasă. Murim și noi dacă mama nu mai vine”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook deținută de Nikita.
Nikita s-a mutat în Spania, unde s-a angajat după ce zilele sale de glorie trăite în România s-au transformat într-o amintire.
A renunțat la aparițiile televizate și la scandalurile care au consacrat-o și s-a angajat la o primărie din peninsula Iberică, unde a reușit să își achiziționeze un autoturism și o locuință.
Nikita, cunoscută și ca „Bătăușa din Piața Romană” a devenit cunoscută în anii 2000, datorită numeroaselor scandaluri în care a fost implicată.

Vezi și:  Autocar plin cu români, răsturnat pe autostradă, în Italia. Răniții, duși la spital cu elicopterul


La momentul respectiv se știa că Nikita intervenea cu forța în caz de conflict și nu se ferea să se impună cu bătaia.
A avut o copilărie dureroasă, care i-a marcat viața, căci părinții o puneau la punct cu forța, până când a decis să fugă de acasă.
S-a căsătorit, iar relația cu soțul său a fost una publică, dat fiind faptul că scandalurile dintre ei au ajuns subiect de discuție în emisiunea moderată de Dan Capatos.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *