Demisii în masă la Guvern! Premierul a căzut din funcție

Este mare scandal la Guvern!

Celebrul premier Borris Johnson își va da demisia din funcția de șef al Partidului Conservator, după multă muncă de lămurire, dar va rămâne prim-ministru până la toamnă. Vezi ce s-a întâmplat cu adevărat.

Borris Johnson se retrage din funcție

Premierul britanic Boris Johnson a respins miercuri apelurile de a demisiona, după ce chiar și susținătorii săi i-au cerut asta.

Au demis mai mulți miniștri și secretari în ultimele zile, astfel că numărul celor care au plecat din Guvern a ajuns la 27, un bilanț tragic în acest context.

Printre numele mari care au renunțat la funcțiile lor Kemi Badenoch, Neil O’Brien, Alex Burghart, Lee Rowley și Julia Lopez.

Vezi și:  Aceasta rugăciunea de seara, te ajută să te liniștești și să ai un somn bun

Ei au demisionat într-o scrisoare comună adresată premierului și, la fel ca alții, au precizat că s-a pierdut încrederea și nu mai merită niciun efort.

Cursa pentru șefia Partidului Conservator începe vara aceasta, pentru că este nevoie mare de un nou conducator.

Un nou ministru va prelua funcția, dar momentan nu se știe cine va fi respectivul și cine își dorește această responsabilitate. Astăzi sunt așteptate declarațiile premierului Borris Johnson, care până acum nu a comentat deloc situația în care se află.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *