Dana Budeanu A Dat Detalii Despre Etnie Și Originile Ei! Puțini Știau Asta Despre Creatoarea De Modă

Controversata creatoare de modă Dana Budeanu a dat la un moment dat detalii despre etnie și a vorbit despre originile ei. După cum se știe, vedeta este destul de discretă cu privire la unele aspecte ale vieții sale private. Această informație cu privire la Dana Budeanu a ieșit la iveală în urmă cu ceva timp, când o renumită actriță a fost victima unui atac antisemit.

Dana Budeanu este, fără dar și poate, una dintre cele mai controversate personaje feminine din România. Este una dintre cele mai titrate vedete, și nu puțini sunt cei care o admiră grație felului tranșant de a spune lucrurilor pe nume. Destul de vocală atunci când vine vorba de probleme fie la nivel politic sau social, însă pe atât de rezervată în ceea ce privește detaliile vieții sale personale și a persoanelor dragi.

Vezi și:  Cum salvezi zeama de varză băloşită. Ingredientul pe care trebuie să-l pui imediat în butoi

Dana Budeanu a dat detalii despre etnie și originile ei

Creatoarea de modă a devenit mult mai cunoscută în rândul oamenilor odată cu apariția rubricilor „Amețitele și Mafioții” și „Verdict Politic”, acolo unde efectiv a tranșat anumiți politicieni și situații care sunt de interes național. De asemenea, nu au scăpat ieftin nici bărbații și femeile care au comportamente, mentalități sau gesturi care nu se încadrează într-un tipar anume.

Cu toate acestea, vedeta în vârstă de 44 de ani are momente în care dezvăluie mici informații despre ea, una dintre acestea făcând referire tocmai la etnia și religia ei. Astfel, în 2021, renumita actriță Maia Morgenstern a devenit victima unui atac antisemit.

Vezi și:  Divorțul momentului în România! Vestea venită de la Gabriela Cristea: Când simți că lucrurile nu mai merg…

Atunci, Dana Budeanu a luat atitudine și a intervenit în acel conflict, moment în care a făcut despre ea o dezvăluire care nu era cunoscută multora, și anume faptul că este de etnie evreiască.

I-a luat apărarea actriței Maia Morgenstern

Dezvăluirea cu pricina a fost făcută prin intermediul unui mesaj postat pe pagina personală de Facebook, mesaj menit să o încurajeze pe marea actriță.

„Vreau să fac o paranteză care este dedicată Maiei. Uită-te bine la mine, îți spun un lucru. Eu sunt un om și atât. Din întâmplare sunt evreică. Bunica mea a fost deportată la 12 ani, împreună cu toată familia. Asta a fost. Sunt pe linie maternă, pe pur. Nu intra în acest joc. Tu nu ai ce să cauți în acest joc.

Vezi și:  Dacă porţi frunza asta în buzunar nu mai ai probleme cu dragostea sau cu banii. Top 6 plante care alungă duhurile rele

Tu ești o actriță, ai muncit enorm și ai ajuns foarte sus. Tu nu ești Marius Manole. Reține ce spun. Astăzi poate să ți se pară OK, că mai vorbești într-o parte și alta. Nu ești în nicio situație.

Românii nu sunt o nație antisemită, Maia, și tu știi. Dimpotrivă. În Israel, doamnelor și domnilor, pe stradă se vorbește românește. Suntem țara aflată, probabil, în top 5 state cu care Israelul este apropiat”, a scris, la acea vreme, Dana Budeanu pe contul de socializare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *